Apartmaji Ružmarin - Rogoznica

Hrvaška Dalmacija Srednja Dalmacija Šibenik in okolica Rogoznica Kopara 10

od €40 na noč

Apartmajsko naselje "Ružmarin" je zraslo v čudovitem okolju, obdanem z vsem potrebnim za brezskrben oddih. Je letovišče visoke kategorije, namenjeno gostom najbolj prefinjenega okusa. Zgrajeno po projektih vrhunskih strokovnjakov, ki znajo združiti potrebe gostov, posebnost lokacije in čudovito naravo pustiti nedotaknjeno za naslednje generacije.

Trenutno naselje sprejme več kot 200 gostov, ki so nameščeni v vilah, bungalovih in sobah. V naselju je picerija "Dišpet" kot predhodnica kulinarične ponudbe, ki bo dopolnjena z gradnjo naselja. Vse nastanitvene enote so luksuzno urejene, vrhunsko opremljene in klimatizirane.

Vsak apartma je opremljen s kuhinjo, kopalnico in okusnim pohištvom. V vsakem apartmaju je televizija in radio.

Dvoposteljne sobe so vrhunsko opremljene in klimatizirane. Nahajajo se v vili "Rozi", le 50 metrov od plaže. V vsaki sobi je televizija in radio. Večerjate lahko v restavraciji, kjer ponujamo lokalne specialitete, dnevni meni in jedi po naročilu.

V naselju je tudi potapljaški klub za popestritev vaših počitnic.

Spalnice: 3 Kopalnice: 1 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 8 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: ZWH-176033

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje