Apartmaji Španja
Cena po dogovoru
Mobilna hiška Vidović
€70 na noč
Apartmaji Tomas Gordan
€40 na noč
Apartmaji Jolanda - Grebaštica
€30 na noč
Apartmaji Venci- Rogoznica
€65 na noč
Najdeno 3 nepremičnin v kategoriji Apartmaji Šibenik in okolica

Mesto Šibenik ali Kresimir, kot se še vedno imenuje, se nahaja v srednji Dalmaciji. Je mesto zgodovine, ki se že nekaj let uspešno uvršča na seznam "vrhunskih turističnih destinacij". Lepa arhitektura je odsev hude, osvajalne zgodovine, ki je okrepila Šibenik in mu še vedno daje poseben čar. Simbol mesta in del svetovne dediščine Unesca je katedrala sv. James, katedrala je vgravirana v kamen, ki je okrašen s 70 portreti. Na šibeniških ulicah, poleg izjemne arhitekture, pobožajo dušo tudi pesmi klap in uličnih umetnikov. Vsak četrtek v juliju in avgustu se v Šibeniku organizira večer klapske pesmi, katere cilj je krepitev in ohranjanje te vrste petja. Poleg tega je v Šibeniku možno uživati v festivalu dalmatinske šansone, ŠIBENIŠKEM PLESNEM FESTIVALU, Salsa Beach Splash Festivalu, Regiusu, SUPERTOONU. Izjemna festivalska ponudba je mestu Šibenik dala ime "Festivalno mesto".

Šibenik je prvo plažo dobil leta 2013. Do takrat pa se je bilo možno kopati le v čudovitih zalivih, ki se nahajajo v vasicah okoli Šibenika. Najbolj znani turistični kraji, ki povezujejo to mesto, so Primošten, Rogoznica in Murter. Primošten je majhno mesto, ki se nahaja na pol poti med Šibenikom in Splitom in je bilo naseljeno že od 15. stoletja. Primoštena se nahaja ob čistem morju in plažah, ki so mednarodno priznane že več let in šteje približno 3000 prebivalcev. Poleg čistoče morja je Primošten znan po svojih vinih, zato je to prava destinacija za vse ljubitelje vina. Turistična ponudba Primoštena je na zavidljivi ravni, zato vam zagotovo ne bo težko najti primerne nastanitve. V naši ponudbi Apartmaji Primošten poiščite namestitev po vašem okusu in uživajte v počitnicah.

Šibenik se uvršča med najpomembnejše destinacije hrvaškega turizma in se lahko pohvali z lepimi vilami in apartmaji ob morju. V naši ponudbi bodo apartmaji Šibenik zagotovo našli namestitev za vsak okus. V ponudbi Apartmaji Šibenik preverite ponudbo in za širše območje, ki vključuje kategorije Apartmaji Primošten, Apartmaji Murter in Apartmaji Rogoznica. Rezervirajte svoj dopust na portalu Apartmaji Direkt in uživajte v svojem dopustu!