Apartmaji Petar - Vir
Cena po dogovoru
Apartmaji Palčica Vir
€60 na noč
Apartmaji Božo Opačak
Cena po dogovoru
Apartma Lucian
Cena po dogovoru
Villas Faro- Umag
Cena po dogovoru
Apartment Holek - Krk
€26 na noč
Apartmaji Snježana - PELJEŠAC
Cena po dogovoru
Apartmaji Kalčić - Otok KRK
Cena po dogovoru
Apartmaji Eugenio Turizem
€53 na noč
Apartmaji
Cena po dogovoru
Apartmaji Plavo More
Cena po dogovoru
Apartma Božin Pašman
€40 na noč
Villa Jaka Čiovo
€50 na noč
Apartmaji Mirjana - Zadar
Cena po dogovoru
Apartma Tini Pašman
€35 na noč
Apartmaji Zaporat
€36 na noč
Apartma Vela Draga Stara Novalja
Cena po dogovoru
Apartmaji Villa Tesna
€50 na noč
Vila Vinyard Bol
€170 na noč
Najdeno 277 nepremičnin v kategoriji Apartmaji Hrvaška

Turistični portal Apartmaji Direkt ponuja apartmaje v Sloveniji, Hrvaški, Bosni in Hercegovini in v Črni gori. Zaradi svoje bližine in kristalno čistega morja je Hrvaška še vedno najbolj zaželena destinacija za večino Slovencev. V poletnih mesecih so tako najbolj iskani apartmaji na hrvaški obali. Priporočamo vam, da si pogledate našo ponudbo na zavihku »Apartmaji Hrvaška"

Najbolj zaželeni so studio apartmaji kar je tudi razlog, da je v naši ponudbi Apartmaji Hrvaška največji delež le teh. Poleg studio apartmajev je tudi veliko povpraševanje po apartmajih ob morju, katerih ponudba je omejena, zato je potrebno takšne nastanitvene enote pravočasno rezervirati.

Apartmaji Hrvaška ponujajo visoko kategorizirane apartmaje z lokacijo ob morju in apartmaje, ki nudijo zasebnost in mir, ter so nekoliko oddaljeni od obale. Apartmaji ob morju so priljubljena izbira za družine z majhnimi otroki, pa tudi za starejše in manj mobilne ljudi. Če vas zanimajo apartmaji ob morju, v naši ponudbi Apartmaji Hrvaška izberite namestitvene enote "apartmaji do 50 m od morja". Apartmaji ob morju so večinoma prilagojeni za dve osebi (studio apartmaji) in za največ štiri osebe. To je izziv za našo ekipo, zato smo se odločili, da povečamo ponudbo počitniških nastanitev, ki se nahajajo ob obali. Če iščete namestitvene enote za večjo družino ali za več družin, ki želijo preživeti počitnice skupaj, vam Apartmaji Hrvaška ponujajo nastanitev, ki vključuje večje število sob in do 50 metrov od morja. Ne skrbite. Vsakdo, ki želi biti v središču dogajanja si pa lahko ogleda našo ponudbo apartmajev v samem središču mest.

Še vedno so najbolj iskani apartmaji v Istri in apartmaji na Kvarnerju, kar ni presenetljivo, saj je to najbližja lokacija za naj pogostejše hrvaške goste: Nemce, Avstrijce in Slovence. Naša ponudba Apartmaji Hrvaška je bila najprej usmerjena v namestitev v Istri in Kvarnerju, danes pa naš portal navdušuje z zavidljivo ponudbo apartmajev po vsej Dalmaciji (vključno z dalmatinskimi otoki). V naši ponudbi Apartmaji Hrvaška boste zagotovo našli namestitev za vsak okus. V ponudbi Apartmaji Hrvaška preverite ponudbo za vse regije ( Dalmacija, Severna Dalmacija, Srednja Dalmacija, Južna Dalmacija, Istra in Kvarner ).

Večina turistov, ki se odločijo preživeti počitnice na hrvaški obali, iščejo zasebne nastaniteve, ki vključujejo apartmaje, studio apartmaje, počitniške prikolice in mobilne hiše. Vsako leto pa se povečuje tudi število turistov, ki želijo preživeti svoje počitnice na Hrvaškem v kampu. V naši ponudbi apartmaji Hrvaška so tudi ponudbe manjših družinskih kampov. Vabimo vas da se obrnete na njih, če vas zanima ta oblika bivanja oz. kampiranje v manjšem družinskem kampu.

Rezervirajte svoje počitnice na portalu Apartmaji Direkt in uživajte!