Apartmaji Ela Sukošan
€40 na noč
Apartmaji Dušević Ljubač
Cena po dogovoru
Mobile Homes - Mia & Rene (4+2)
Cena po dogovoru
Apartmaji Mirjana - Nin
Cena po dogovoru
Apartmajska hiša Denis Zadar
€25 na noč
Dolphin Mobile Home Soline
€50 na noč
Villa Sveti Vid
€150 na noč
Apartmaji Ero Punta Skala
€40 na noč
Apartmaji Bibinje Šimunič
€45 na noč
Apartma Mirjana Sv. Filip i Jakov
Cena po dogovoru
Apartmaji Višnjić - Sukošan
Cena po dogovoru
Apartma Steffi Punta Skala
Cena po dogovoru
Apartmaji Dodig Biograd na Moru
Cena po dogovoru
Mobilna hiška Nensi (4+2)
Cena po dogovoru
Apartmaji Marko Biograd na moru
€35 na noč
Apartma Vanda Land Penthouse Zadar
Cena po dogovoru
Mobilne hišice Kamp Jadre
€80 na noč
Apartmaji Nina - PAKOŠTANE
€40 na noč
Najdeno 31 nepremičnin v kategoriji Apartmaji Zadar in okolica

Urbano središče severne Dalmacije in destinacija za vse ljubitelje zgodovine, umetnosti in kulture – Zadar.

Zadar ima zavidljiv položaj, ki združuje kristalno čisto morje in čudovite nacionalne parke. Visoko razviti ponudbi aktivnega turizma in zavidljivi ponudbi nočnega življenja je treba dodati tudi idealen geografski položaj.

Festival Zadar - mesto! Zadar je vsako leto tradicionalno ovit v note odlične glazbe, kjer lahko uživate v bogatem glasbenem programu, kot so glasbeni večeri sv. Donat, festival sodobne glasbe, imate pa tudi priložnost, da uživate v Zadarskem gledališkem festivalu, festivalu ulične umetnosti in Festivalu sanj v Zadru.

Zadar skriva najlepši sončni zahod, ki ga je britanski režiser Alfred Hitchcock razglasil za najlepšega na svetu. Če niste prepričani o resnici teh stavkov, je najbolje, da si Zadar ogledate sami. Medtem, ko vam sončni žarki božajo obraz in vas polnijo z energijo, zvok morskih orgelj daje vzdušju poseben čar. Sprostite se in uživajte v dotiku in zvoku mesta Zadar.

Zadarske plaže Čeprav je mesto, v katerem živi 75.000 prebivalcev, se Zadar lahko pohvali z lepo ohranjenimi plažami v samem središču mesta. Najbolj znane plaže v Zadru se nahajajo v delu mesta Borik, v središču mesta, imenovanega Arbanasi, pa je plaža Kolovare. Kot je zapisano, so to mestne plaže, zato ne pričakujte preveč prostega prostora in uživanja v miru in tišini. Iščete apartma ob plaži? Oglejte si ponudbo Apartmaji Zadar!

Zadar in okolica - idealna za družinski turizem! Verjetno najbolj znani del zadarskih peščenih plaž je del mesta Zaton pa vse do mesta Nin. Ta del obale Zadra je vedno pritegnil družine z majhnimi otroki, ravno zaradi plaž, ki omogočajo brezskrbno igranje in enostaven dostop do morja. Poleg plaž je ta del zadrske regije znan po toplejšem in čistem morju ter zdravilnem blatu, ki se uporablja za zdravljenje revmatičnih bolezni in artritisa. S plažo, kar privlači družine v te kraje, je tudi bližina velikih mest, na primer iz Zatona ste v Zadru z le 15 minut vožnje z avtomobilom. Tako da ne boste zamudili blišča in ponudbe turistična mesta kot je Zadar. Poudarjena je tudi očarljiva turistična ponudba mest Zaton, Nin in Privlake, ki svojim turistom preko različnih manjših festivalov in prireditev ponuja kakovostno ponudbo v samih krajih. Lokalni festivali so osredotočeni predvsem na kulinarično tradicijo in promocijo lokalnih specialitet.

Če iščete apartmaje v bližini morja za Zadar in njegovo okolico, preberite našo ponudbo "Apartmaji Zadar in okolica". Apartmaji Zadar imajo bogato ponudbo apartmajev, sob in vil, ki čakajo na vašo rezervacijo.