Splošni pogoji

Turistični portal www.ApartmajiDirekt.com je v lasti družbe »Evrokom d.o.o.« (v nadaljevanju v skrajšani obliki »www.ApartmajiDirekt.com«).

Splošni pogoji poslovanja urejajo pravice in obveznosti med internetnim turističnem portalom www.ApartmajiDirekt.com, uporabniki spletnih strani in najemodajalci prenočitvenih kapacitet. www.ApartmajiDirekt.com so med najemodajalci in najemojemalci zgolj posredniki in s končno stranko niso v poslovnem razmerju. Osnovni namen portala www.ApartmajiDirekt.com in objavljenih vsebin oglasov je vzpostavitev direktnega komunikacija med najemodajalci in najemojemalci, brez zaračunavanja provizije za stranke, ki jih dobi naročnik oglasa preko portala  www.ApartmajiDirekt.com. Portal je namenjen dodatni promociji namestitvenih kapacitet.

Varovanje osebnih podatkov
Lastnik (zbiratelj podatkov) spletnega mesta www.apartmajidirekt.si  upravlja Evrokom d.o.o, Proletraska cesta 4, 1000 Ljubljana. 
ApartmajiDirekt.com se zavezuje, da bo ščitil zasebnost uporabnikov spletne strani in razvijal tehnologijo, ki omogoča varno spletno izkušnjo.
Za vse informacije v zvezi z varovanjem osebnih podatkov se lahko obrnete na info@apartmajidirekt.si. 

Osebni podatki
Osebni podatek je informacija, ki vas identificira kot določenega ali določljivega posameznika. Uporabnik je določljiv takrat, ko ga je mogoče neposredno ali posredno določiti, zlasti z navedbo identifikatorja, kot je ime, identifikacijska številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator, ali z navedbo enega ali več dejavnikov, ki so značilni za uporabnikovo fizično, fiziološko, genetsko, duševno, gospodarsko, kulturno ali družbeno identiteto.
Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno. Osebnih podatkov nam ne potrebujete posredovati, vendar pa vam v tem primeru ne moremo zagotavljati izvedbo določenih storitev. Vsi podatki, ki jih potrebujemo za izvedbo posamezne storitve so za to storitev obvezni.

Obisk spletne strani
Pri obisku spletne strani www.apartmajidirekt.si na spletnem strežniku, kjer gostuje, beleži določene podatke o obisku spletnih strani, IP številka, verzija brskalnika, čas obiska in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na ApartmajiDirek spletni strani. Tako zbranih podatkov ne obdelujemo in jih ne povezujemo z drugimi podatki, uporabljamo jih izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletne strani, optimizacijo.
Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Delovanje spletnega brskalnika lahko spremenite v nastavitvah, tako da računalnik piškotke zavrne ali da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani. Namestitev piškotkov lahko v brskalniku tudi popolnoma preprečite za vse obiskane spletne strani.  Piškotke, ki so že shranjeni na vašem računalniku, lahko izbrišete. Več o piškotih, ki jih uporablja stran ApartmajiDirekt.com preberite tukaj.
 
 
Prijava preko kontaktnega obrazca
Osebni podatki se zbirajo preko kontaktnih obrazcev na turističnem portalu www.apartmajidirekt.com, so namenjeni izključno pošiljanju povpraševanj glede rezervacije turističnih kapacitet in dodatnih informacij o turističnih kapacitetah. Podatke uporabimo zgolj za izvedbo storitve REZERVACIJE. 
V obrazcu je potrebno napisati ime ter elektronski naslov,  ApartmajiDirekt.com ne sprejema nobene odgovornosti (in nismo dolžni potrditi) napačnih ali narobe črkovanih naslovov e-pošte, ne sprejema nobene odgovornosti za komunikacijo preko obrazca med iskalnikom apartmaja in ponudnikom apartmaja.
Preko kontaktnih obrazcev na turističnem portalu www.apartmajidirekt.com je strogo prepovedano pošiljanje reklamnih sporočil. Kontaktni obrazci so namenjeni izključno pošiljanju povpraševanj glede rezervacije turističnih kapacitet in dodatnih informacij o turističnih kapacitetah. Vse kršitelje bomo sodno preganjali in zahtevali povrnitev stroškov iz naslova poslovne škode, v minimalni vrednosti trikratne cene letnega oglaševanja na www.apartmajidirekt.com za vsako elektronsko sporočilo posebaj.

Pod obrazcem, opcijsko lahko v okencu označite vašo prijavo na elektronske novice (e-novice) portala www.apatmajidirekt.com.  

Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo za odjavo.  Podatek hranimo do odjave na elektronske novice.

S pošiljanjem povpraševanja preko kontaktnega obrazca se strinjate z uporabo osebnih podatkov po veljavni zakonodaji. Vsak uporabnik spletne strani se lahko od prejemanja promocijskih sporočil kadarkoli odjavi.

Dostop do vaših osebnih podatkov 
Vaši osebni podatki ne bodo v nobenem primeru posredovani tretjim osebam.

Sprememba osebnih podatkov oziroma vaše pravice
Kadarkoli lahko spremenite svoje osebne podatke. To storite tako, da posredujete svoj predlog spremembe na naslov info@apartmajidirekt.si. 
Pravico pa imate tudi do odjave ali izbrisa podatkov. V primeru odjave bomo zbrisali vaše podatke. ApartmajiDirekt.com se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke bo uporabil zgolj za namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta.