Apartmaji Kisegi-otok Vir

Hrvaška Dalmacija Severna Dalmacija Otok Vir Žitna XVIII 8

od €30 na noč

Najvišja terasa na otoku Viru - vabljeni! Lepo urejeni apartmaji Kisegi se nahajajo v Žitni uvali samo 200 m od plaže in se ponašajo z najvišjo teraso na celotnem otoku. Dih jemajoč razgled na okolico in morje vas ne bo pustil ravnodušne.

Vsi apartmaji so moderni, imajo opremljeno kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, kopalnico, eno ali več spalnic, klimo, satTV, internet in pa seveda teraso s pogledom na morje. Vsem njihovim gostom je prav tako na voljo uporaba parkirišča, vrtnega žara in skupne terase na vrtu. Apartmaji so od trgovine oddaljeni 50 metrov, od centra mesta pa 1km.

Otok Vir vas bo očaral, ker je lahko dostopen (most), ima čudovite plaže, cesta speljana po celotnem otoku pa je idealna za kolesarjenje, Vsako poletje je organizirano Virsko ljeto - brezplačni koncerti znanih glasbenikov, kar pripomore k sproščenemu dopustniškemu vzdušju, je blizu Zadra in raznih nacionalnih parkov - enodnevni izleti popestrijo vsak oddih! :)

Spalnice: 2 Kopalnice: 1 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 13 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: GQQ-924678

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje