Apartmaji Karla in Petra
Cena po dogovoru
Apartmaji Buba Vir
€50 na noč
Apartmaji Karla in Petra
Cena po dogovoru
Apartmaji Žuglić Otok Vir
Cena po dogovoru
Apartmaji Palčica Vir
€60 na noč
Najdeno 4 nepremičnin v kategoriji Apartmaji Otok Vir

Otok Vir je zaradi svojega položaja idealna destinacija za vse vas, ki uživate v miru in pogledu na naravne lepote, ki jih ponuja ta košček dalmacije. Otok Vir ima približno 4.000 prebivalcev. V poletnih mesecih pa Otok Vir postane TOP destinacija za več deset tisoč turistov. Otok Vir ima idealen geografski položaj, ki ponuja priložnost za uživanje tako v morju kot tudi v naravi in nacionalnih parkih. Prav tako pa vas ne bo pustila na cedilu dobro ohranjena kulturna dediščina otoka Vir in mest. Obala otoka Vira se ponaša s številnimi plažami kot so peščena, prodnata, kamnita in skalnata vrsta plaže. Tukaj lahko resnično najdete tisto pravo plažo za vas. Najbolj znana plaža na otoku Vir je Jadro, nahaja se v centru mesta Vir. Plaža je bogata s ponudbo za vse starosti. Ena izmed najbolj privlačnih je sigurno vodni park, ki navdušuje najmlajše turiste. Plaža je dostopna z avtomobilom v neposredni bližini je veliko parkirišče. Na južni strani otoka Vir se nahaja tudi znana plaža Sapavac, katera predvsem privlači turiste zaradi njene rdeče barve in zdravilnega blata. Prav tako je plaža dostopna, peščena in ovita v naravnem hladu in tako privlačna za družine z malimi otroki. Poleg uživanja na plažah otoka Vir si lahko ogledate Nacionalni park Paklenica, Kornati, slapovi Krke in Plitvička jezera. Približno dvajset kilometrov stran je mesto Zadar in kraljevsko mesto Nin. Zanimiva lokacija. A ne?

Otok Vir je idealna destinacija za vse MTB in treking kolesarje! Ali ste vedeli da lahko zaokrožite Otok Vir le z vašo željo in kolesom ? Kolesarska pot okoli otoka Vir, omogoča čudovito kombinacijo rekreacije, ogleda otoka, uživanje v peščenih plažah, makadamskih poteh in nepozabnem panoramskem pogledu z najvišje točke otoka Vir.

Ali že pakirate kovčke za dopust na otoku Vir? Poglejte si našo ponudbo na Apartmaji Vir in rezervirajte ugodne apartmaje ob morju ali pa v samem centru mesta. Ponudba Apartmaji Vir ponuja namestitev za vsak okus, od apartmaja tik ob morju, hotela, vile z bazenom... Rezervirajte svoj dopust na portalu ApartmajiDirekt in uživajte v počitnicah, ki jih ponuja samo otok Vir.