Villa Irena- Pag

Hrvaška Kvarner Otok Pag Košljun Košljun 00

Cena po dogovoru

Vila Irena se nahaja na vhodu v Košljun, na otoku Pagu. Nahaja se na zasebnem zemljišču na cca. 6 ha. Ker imamo na celotnem zemljišču samo dve zgradbi, lahko rečemo, da se nahajate v miru in tišini. Brez številnih sosedov, brez hiš in brez gneče na plaži, ko se odločite za kopanje v morju. Plaža je od hiše oddaljena 70 metrov in jo uporabljajo samo gostje, ki se nahajajo v naši hiši in vili Irena. Približno 500 metrov od hiše je majhna trgovina z osnovnimi potrebščinami. Hišni ljubljenčki so dovoljeni s predhodnim obvestilom. Rezervacije za skupine, ki jih sestavljajo samo mladi, ne sprejemamo.
Hiša ima tri spalnice. Vsaka soba ima lastno kopalnico, klimatsko napravo in wi-fi je prav tako na voljo. Kuhinja in dnevna soba se nahajata skupaj na površini približno 35m2. Kuhinja je popolnoma opremljena. Našli boste hladilnik, zamrzovalnik, indukcijsko kuhalno ploščo, pečico, mikrovalovno pečico, pomivalni stroj, aparat za kavo in kotliček.
V bivalnem prostoru je udoben kavč in fotelj s TV, kjer lahko izbirate med najrazličnejšimi programi (sat TV). Klimatizirano. Poleg tega bivalnega prostora je v predsobi ločen WC.
Na terasi, ki je velika približno 180m2, smo vam skušali zagotoviti različne vsebine za udobno bivanje in sprostitev. Na voljo je široka paleta bazenov Swim Spa. Zahvaljujoč močnemu nadzorovanemu nasprotnemu toku je bazen primeren za plavalce različnih plavalnih sposobnosti in sloga. Poleg tega se otroci lahko lepo kopajo v bazenu zraven. Poleg tega lahko uživate v masažnem sistemu bazena, ki ga sestavlja skupno 21 curkov, od tega 6 curkov proti toku in 15 vodnih curkov. Poleg bazena imate zunanji tuš kot obvezen del uživanje ob bazenu.
Na terasi je tudi sončna garnitura, kjer imate možnost biti tako v pokritem kot tudi ne pokritem delu.
Žar je zaščiten pred soncem ali morebitnim dežjem v majhni letni kuhinji s pomivalnim koritom in zunanjim hladilnikom. Pod okoli 25m2 veliko nadkritino se nahaja glavna zunanja miza, kjer lahko uživate v vseh vremenskih pogojih. Poleg tega imate na voljo tudi majhno sedežno garnituro za popoldansko kavo ali koktajle.

Spalnice: 3 Kopalnice: 3 Opremljen Vila z bazenom 115 m2 Vključuje: 6 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: 14:00 Ura odhoda: 09:00 RVT-962495

Oprema:

Ponudba:

Pošlji povpraševanje