Mobilne hišice Kamp Jadre

Hrvaška Dalmacija Severna Dalmacija Zadar in okolica Biograd na Moru Kumenat bb

od €80 na noč (cenik)

LAST MINUTE !!
Blue hiška: 04.07.-11.07, 100€/Noč
Green hiška: 05.07.-15.07, 100€/Noč

Nove mobilne hišice se nahajajo ob obali, v kampu Jadre, v Biogradu na Moru, 3m do morja. So v celoti opremljeni in klimatizirani. V ponudbi so tri enake hišice, ki imajo udobje stanovanja. Mobilne hišice imajo leseno teraso z mizo, kjer lahko jeste, notranji in zunanji tuš, ter žar. Hišice so na voljo za 6 oseb.
Hišice imajo pogled na morje, dovoljeni so hišni ljubljenčki, dobite pa tudi parkirno mesto. Do plaže je 5 m, do trgovine pa 100 m. Plaža pred hišo je primerna za majhne otroke. Več zabave za vaše najmlajše se ponuja v uvali Dražice, ki je oddaljena le 5-10 min hoje ob plaži. Uvala Dražica ponuja animacije za odrasle in otroke, raznovrstna igrala, tobogan, možnost najema pedolina, skuterja, kanuja in čolna. Ob plaži so tudi številne restavracije, bari in suvenirnice. Hiša je ravno prav oddaljena od plaže s čimer zagotavlja zasebnost in mir.
Velikost vsake hišice je 32 kvadratnih metrov in s teraso 24 kvadratnih metrov. Imajo dve ločeni sobi z dnevno sobo in kuhinjo. Ena soba ima zakonsko posteljo z lastno kopalnico, v drugi sobi sta 2 ločeni postelji.
Za več informacij pošljite povpraševanje. Lahko pa si tudi ogledate njihovo spletno stran, kjer so prikazani še preostali prosti termini v tej sezoni za vse tri hiše ( Green, Blue in Beige )

Spalnice: 2 Kopalnice: 1 Opremljen Kamp 0 m2 Vključuje: 6 gostov Min. nočitev: 3 noč Ura prihoda: 13:00 Ura odhoda: 09:00 GMG-942990

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje