Medanić Mobilne hiše

Hrvaška Dalmacija Severna Dalmacija Zadar in okolica Privlaka PUT BRTALIĆA 47

od €60 na noč (cenik)

Družinski kamp Medanić Mobile Homes se nahaja v Zadarski županiji, natančneje v Privlaki. Privlaka je mestece v bližini zgodovinskega mesta Nin, le 19 km od Zadra.
Kamp in 8 mobilnih hišk ponuja miren in sproščujoč oddih le nekaj korakov od plaže. Razkošna mobilna hišica Brugor lahko sprejme do 6 oseb in gostom ponuja namestitev v dveh spalnicah, eni z veliko zakonsko posteljo in zasebno kopalnico s tušem, straniščem in umivalnikom. Gostom je na voljo tudi večja kopalnica. Druga spalnica ima dve enojni postelji. Vse postelje so dolge 2 m. V popolnoma opremljeni kuhinji se nahaja hladilnik z zamrzovalnikom, jedilni pribor, mikrovalovna pečica in pomivalni stroj. Dnevna soba ima sodobno televizijo s satelitskimi programi in velik udoben kavč tudi kot dodatno ležišče za dve osebi. Terasa je opremljena z veliko mizo in šestimi stoli. Mobilna hiša ima klimatsko napravo, ki se lahko uporablja tudi za ogrevanje.
Doplačila :
Končno čiščenje - 53,00 €
Hišni ljubljenčki - 7,00 € /noč
Turistična taksa - 1,50 €
Strošek storitve - 3,00€ / noč

Spalnice: 2 Kopalnice: 1 Opremljen Mobilna hiška 0 m2 Vključuje: 6 gostov Min. nočitev: 3 noč Ura prihoda: 14:00 Ura odhoda: 10:00 PGR-575298

Oprema:

Ponudba:

Pošlji povpraševanje