Medanić Mobilne hiše

Hrvaška Dalmacija Severna Dalmacija Zadar in okolica Privlaka PUT BRTALIĆA 47

od €80 na noč (cenik)

Privoščite si varen oddih v Privlaki blizu morja in z luksuznim bazenom pred vhodom !

Si želite po tem napornem obdobju, ko je razsajal Korona virus preživeti svoj oddih v mirnem, sproščujočem in varnem okolju ?

Trenutno najvarnejša izbira je sigurno mobilna hiška saj vam nudi popolno ugodje z dovolj veliko varnostno razdaljo med vami in sosedom. Hiška ima lasten prostor na trati in veliko teraso pred vhodom za brezkrben čas z družino ali prijatelji. Najprivlačnejša prednost naših sedmih Mobilnih hišk je skupen večji luksuzni bazen. Ta predstavlja še dodatno udobje in varnost v času korona virusa.

Družinski kamp Medanić Mobile Homes se nahaja v Zadarski županiji, natančneje v Privlaki. Privlaka je mestece v bližini zgodovinskega mesta Nin, le 19 km od Zadra. V bližnji okolici kampa najdete vse potrebno za brezskrben oddih trgovine, gostilne in razne morske dejavnosti. Za najmlajše je v bližini urejeno otroško igrišče. Za vso družino pa pisan izbor kolesarskih in peš poti, mične točke za ribarjenje in še in še ;).

Kamp in 7 mobilnih hišk nudi sproščujoč oddih le nekaj korakov od plaže. Razkošna mobilna hišica sprejme do 6 oseb in gostom ponuja namestitev v dveh spalnicah, eni z veliko zakonsko posteljo in zasebno kopalnico s tušem, straniščem in umivalnikom. Gostom je na voljo tudi večja kopalnica. Druga spalnica ima dve enojni postelji. Vse postelje so dolge 2 m. V popolnoma opremljeni kuhinji se nahaja hladilnik z zamrzovalnikom, jedilni pribor, mikrovalovna pečica in pomivalni stroj. Dnevna soba ima sodobno televizijo s satelitskimi programi in velik udoben kavč tudi kot dodatno ležišče za dve osebi. Terasa je opremljena z veliko mizo in šestimi stoli. Mobilna hiša ima klimatsko napravo, ki se lahko uporablja tudi za ogrevanje. Naši goste imajo na volju brezplačen WiFi. Ob vsaki mobilni hiški je parkirno mesto.

Doplačila :
Končno čiščenje - 53,00 €
* zaradi situacije s korona virusom si gostje lahko prinesete svojo posteljnino in je tako cena čiščenja 10€ nižja. Vendar naj povemo, da je posteljnina sveže oprane in hiška v celoti razkužena po vsakem odhodu gostov, oz prihodu novih gostov.
Hišni ljubljenčki - 7,00 € /noč
Turistična taksa - 1,50 €
- prijava/odjava - 12,00 €

* Hišni ljubljenčki so dovoljeni po predhodni najavi in doplačilom.

Spalnice: 2 Kopalnice: 1 Opremljen Mobilna hiška 0 m2 Vključuje: 6 gostov Min. nočitev: 2 noč Ura prihoda: 14:00 Ura odhoda: 12:00 PGR-575298

Oprema:

Ponudba:

Pošlji povpraševanje