Hiška ob morju Žuvela

Hrvaška Dalmacija Južna Dalmacija Otok Korčula Vela Luka

od €50 na noč (cenik)

V majhnem zalivu, na severozahodnem delu otoka Korčule v bližini Vele Luke, se nahaja idilična hiška Žuvela. Hiška je od morja oddaljena le 15 m. Opremljena je s kuhinjo, kopalnico, balkonom s pogledom na morje in pokrito teraso s kaminom. V hiški sta dve sobi ena z zakonsko posteljo in ena z dvema enojnima ležiščema. Po potrebi sta na voljo tudi dva zložljiva fotelja kot dodani ležišči. Kuhinja ima 150L električni hladilnik in štedilnik na plin. Za pridobivanje električne energije poskrbita sončna energija in solarni paneli (220V), omejeno na 1500W.
Parkirišče se nahaja 80 m od hiše. Hiška se skriva v zalivu brez uradnega naslova in kot taka vam nudi miren oddih od vsakdana. In ker hiške niti GPS ne najde vas prijazni lastniki osebno pričakajo na vhodu v Velo Luko ali na trajektnem pristanišču in vas pospremijo do te idilične lokacije. Dovoljeni hišni ljubljenčki je pa potrebno doplačilo 5€/dan.

* Hiša je na voljo od 1.6.2021. do 15.9.2021.

>>> BREZPLAČNA ODPOVED <<<
Vsi lastniki, ki so v svojem oglasu dopisali BREZPLAČNA ODPOVED - "Garantirajo za povračilo akontacije za rezervacijo nastanitve v primeru odpovedi povezane z virusom SARS-Cov2" ali "Omogočajo rezervacijo nastanitve brez akontacije". Prosimo vas, da za več informacij stopite neposredno v stik z lastnikom!

Spalnice: 2 Kopalnice: 1 Opremljen Robinzon turizem 0 m2 Vključuje: 4 gostov Min. nočitev: 7 noč Ura prihoda: 14:00 Ura odhoda: 10:00 KOH-878943

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje