Apartmaji Biserka - Barbat

Hrvaška Kvarner Otok Rab Barbat Barbat 60

Cena po dogovoru

Želite dopust preživeti obdani z naravo, ob pesmi čričkov, šumu morja, vonju sivke in rožmarina? Želite uživati v kopanju in sončenju, dolgih sprehodih, kolesarjenju in planinarjenju? Potem obiščite apartmaje v družinski hiši Biserka. Hiša Biserka se nahaja na čudoviti lokaciji, tik ob morju, v mestu Barbat na Rabu in ima direkten dostop do obalne promenade in plaže, vsak apartma pa ima tudi pogled na morje. V ponudbi imajo štiri apartmaje, ki so klasično urejeni in imajo klimo, sa tTV in Wi-Fi. V sklopu ponudbe je tudi skupna terasa pred hišo, kjer najdete vrtni žar in zunanji tuš.

>>> BREZPLAČNA ODPOVED <<<
Vsi lastniki, ki so v svojem oglasu dopisali BREZPLAČNA ODPOVED - "Garantirajo za povračilo akontacije za rezervacijo nastanitve v primeru odpovedi povezane z virusom SARS-Cov2" ali "Omogočajo rezervacijo nastanitve brez akontacije". Prosimo vas, da za več informacij stopite neposredno v stik z lastnikom!

Spalnice: 1 Kopalnice: 1 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 2 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: NTJ-108474

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje