Hrvaška Zagreb in okolica Eko izletniška kmetija Bistrički Osekovo

Vladimir Bistrički Vladimir Bistrički

Eko izletniška kmetija Bistrički Osekovo

Hrvaška Zagreb in okolica Ulica Hrvatskih branitelja 14 , Osekovo

Cena po dogovoru

Turistična kmetija Bistrički se nahaja na robu Lonjskega polja – Parka Narave, samo 55 km od Zagreba v vasi Osekovo, ki je poznana po številnih gnezdih belih štorkelj ter bogati zgodovinski in kulturni dediščini.
Eko izletniška kmetija Bistrički se razprostira na 5.000 m2 dvorišča in 20.000 m2 dodatnega prostora, kjer ima vsak gost možnost spoznati in začutiti tradicionalno življenje na vasi. Prijazna družina Bistrički skrbi za bogato ponudbo domače, ekološke, zdrave hrane in pijače (krap »na rašljah«, odojki, jagnjetina z ražnja, kotlovina, domače klobase in sir, kruh iz krušne peči, domače sladice in še mnogo več). Kmetija lahko sprejme tudi večje skupine, ki jih gospodar Vladimir, ki je hkrati tudi vodnik za Lonjsko polje, z vozovi popelje na ogled krajevnih znamenitosti, ali pa se na pot podate s kolesi (arheološkega najdišča iz rimske dobe, tradicionalne moslavačke kmetije, gnezdišča štorkelj in seveda Lonjsko polje vse do reke Lonje).
V svoji ponudbi imajo tudi 2 sobi s 3 ležišči, ki sta odlično opremljeni (balkon, terasa, klima, TV, internet). Zunaj boste lahko pekli na žaru, tudi hišni ljubljenčki so dobrodošli. Izletniška kmetija Bistrički vam bo ostala v nepozabnem spominu in radi se boste vračali.

Spalnice: 1 Kopalnice: 1 Opremljen Turistična kmetija 0 m2 Vključuje: 5 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: VAJ-323771

Oprema:

Ponudba:

Pošlji povpraševanje