Apartmaji Ana & Frane, Otok Pag

Hrvaška Kvarner Otok Pag Novalja Vidalići Vidalići 77

Cena po dogovoru

Oddajamo apartmaje ob morju na dveh lokacijah: Apartmaji "Ana" v Kustićih in apartmaji "Frane" v Vidalićih --> AKCIJA - 30 % popust na cene v maju, juniju in septembru!

Apartmaji Frane se nahajajo v manjšem naselju Vidalići le 5 km od Novalje. Lokacija je idealna za bezskrben družinski oddih le 10 m od peščene plaže z naravno senco in dvoriščem z žarom. V neposredni bližini se nahajajo bari, restavracija, pekarna in trgovina. V ponudbi imajo 8 apartmajev v dveh hišah. V eni hiši se nahaja 6 apartmajev, v drugi pa 2 nova apartmaja. Gostom je na voljo uporaba kamina na dvorišču, zunanjega tuša, priveza za čoln in parkirišča. Apartmani imajo WiFi, klimo in TV. Izbirate lahko med dvema tipoma apartmajev in sicer 2+2 in 2+1.

Apartmaji Ana se nahajajo v Kustićih, samo 20 metrov od plaže. V ponudbi imajo 3 vrste apartmajev ---> 4 + 2; 2 + 2 in 2 + 1 .
Tip 2+1: spalnica, dodatno ležišče, TV, Wi-Fi, klima, kopalnica, kuhinja, dnevna soba, balkon
Tip 2+2: spalnica, dve dodatni ležišči,TV, klima, Wi-Fi, kuhinja, dnevna soba, terasa
Tip 4+2: dve spalnici, dve dodatni ležišči, kopalnica, dnevna soba s kuhinjo, terasa, klima, satTV, Wi-Fi
Tip 2+2: spalnica, dve dodatni ležišči, kopalnica, dnevna soba s kuhinjo, terasa, klima, satTV, Wi-Fi
Vsi apartmaji razen enega imajo tudi pogled na morje. Gostom je na voljo uporaba kamina na dvorišču, zunanjega tuša, prostora za kolesa, priveza za čoln in parkirišča. V neposredni bližini se nahajajo bari, restavracija, pekarna in trgovina.

Spalnice: 2 Kopalnice: 1 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 20 gostov Min. nočitev: 3 noč Ura prihoda: Ura odhoda: QAY-574120

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje