Medena vas - Mozirje

Slovenija Štajerska Mozirje Cesta na Lepo Njivo 17

od €110 na noč

Medena vas se nahaja ob robu gozda na samem vhodu v Mozirje, le streljaj od mozirskega Gaja. Gostom nudimo bivanje v štirih hiškah v obliki panja, ki so moderno opremljene.
Vsaka hiška ima popolno opremljeno kuhinjo, kopalnico in dnevni prostor, poseben čar da im da lastna finska ali infra savna ter masažna kad ali jacuzzi. Za popolno vzdušje in stik z naravo vam v poletnih mesecih ponuja tudi zunanji bazen ( brez doplačila ). Medena vas je popoln kraj za družine ki si želijo dopust malo drugače in za pare, ki si želijo trenutek popolne romantike. Oprema; Klima, kabelska TV, ogrevanje, finska savna, masažna kad.
Zagotovljen je lasten parkirni prostor in internet/wi-fi.

Hiška Maja
Velikost 33 m2, 1/2 + 1 (soba z dvema posteljama), kopalnica, kuhinja, kopalnica s finsko savno in masažno kadjo.
Oprema; Kabelska TV, ogrevanje, klima, finska savna, masažna kad. Lastni parkirni prostor, internet/wi-fi.

Hiška Vili
Velikost 44m2, 2 + 2 (soba z zakonsko posteljo in pogradom), kopalnica, kuhinja in jedilna miza, kopalnica z infra savno, spalnico z zakonsko posteljo in pogradom. V spodnjem delno odprtem delu pa se nahaja jakuzzi in terasa.
Oprema; Kabelska TV, ogrevanje, klima, infra savna, jacuzzi. Lasten parkirni prostor, internet/wi-fi.

Hiška Flip
Velikost 44 m2, 2 + 2 (soba z zakonsko posteljo in pogradom), kopalnica, opremljena kuhinja s hladilnikom, kuhalno ploščo in jedilno mizo. Spalnica v kateri je zakonska postelja in pograd. Finska savna in masažna kad
Oprema; Klima, kabelska TV, ogrevanje, finska savna, masažna kad. Lasten parkirni prostor, internet/wi-fi.

Hiška Kasandra
Velikost 44 m2, 2 + 2 (soba z zakonsko posteljo in pogradom), kopalnica, kuhinja v kateri je jedilna miza, hladilnik, kuhalna plošča in pripomočki. V kopalnici je tuš kad. V spalnici pa je zakonska postelja in pograd. V kotičku za zasebni wellness pa sta finska savna in masažna kad.

Spalnice: 1 Kopalnice: 1 Opremljen 0 m2 Vključuje: 4 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: MBI-336185

Oprema:

Ponudba:

Pošlji povpraševanje