Slovenija Gorenjska Kranjska Gora Apartmaji Snežna plaža Kranjska Gora

Nataša Funčič Nataša Funčič

Apartmaji Snežna plaža Kranjska Gora

Slovenija Gorenjska Kranjska Gora Borovška cesta 101

od €75 na noč (cenik)

Apartmaji Snežna plaža Kranjska Gora – pod smučiščem

Sprejemamo rezervacije za zimo 2022/2023. Pošljite povpraševanje in si zagotovite željeni termin na enkratni lokaciji pod smučiščem (10 metrov) v Kranjski Gori.
PROSTI TERMINI
DECEMBER:
- do 14.12.2022 (sreda)
JANUAR:
- od 08.01.2023 (nedelja) do 14.01.2023 (sobota)
- od 22.01.2023 (nedelja) dalje

Nov sodobno opremljen apartma Snežna plaža se nahaja tik ob smučišču v Kranjski Gori (pri hotelu Ramada Resort). V neposredni bližini apartmaja so igrala za otroke, center s trgovinami, pošta, banka, zdravstveni dom in raznovrstni gostinski lokali. Zaradi izjemne lokacije apartmaja vašega avtomobila na dopustu ne boste potrebovali, saj je vse kar potrebujete zlahka dosegljivo tudi peš.

Apartma je primeren za 2 do 6 oseb in je idealna počitniška nastanitev za družine z majhnimi otroki. Pogled ima na okoliške hribe, gore, smučišče ter središče vasi. Funkcionalna razporeditev prostorov in sodobna oprema omogočata prijetno in udobno bivanje v apartmaju v katerem ne boste ničesar pogrešali. Nahajamo se na obrobju Kranjske Gore; v bližini so pohodniške in kolesarske poti, kolesarski park in poletno sankališče... pa vendar so trgovine in center oddaljeni le 100-200m. V hotelu Ramada Resort pa se lahko sprostite tudi v bazenskem kompleksu, wellnessu in savnah.

Kranjska Gora leži v eni najlepših alpskih dolin ob vznožju Julijskih Alp, kjer vam poleg čudovite neokrnjene narave ponuja mnogo nepozabnih doživetij in zanimivih dogodkov v vsakem letnem času. Nudi vam različne možnosti aktivnega preživljanja počitnic, odkrivanje naravne in kulturne dediščine ter obilo zabavnih družabnih prireditev.

Pozimi vas bo očarala snežna pokrajina, ki vam nudi nešteto možnosti preživljanja prostega časa. Smučišča v Kranjski Gori so kratka vendar raznolika, sestavljena predvsem iz lahkih in srednje težkih prog. Najzahtevnejša je tekmovalna proga svetovnega pokala v Podkorenu. Tek na smučeh je možen na okoli 40 kilometrov urejenih tekaških prog, ki potekajo od Gozda Martuljeka skozi Kranjsko Goro in Planico ter se nadaljujejo globoko v dolino Tamar.

Izjemna lokacija apartmaja Snežna plaža ob vznožju smučišč v Kranjski Gori vam omogoča, da imate vso ponudbo na dosegu rok. Zimski športi so dosegljivi takoj ob izstopu iz apartmajske hiše. Na Snežni plaži pred hišo lahko kupite smučarske vozovnice, si izposodite smučarko opremo, si najamete inštruktorja, se vključite v smučarsko šolo ali snežni vrtec ter se s svojimi otroci prepustite uživanju na igralih pod zimskim soncem.

Opombe:
Cenik velja za 4 osebe
Doplačilo za dodatne osebe: 10,00 EUR/oseba/noč
Turistična taksa: ni vključena v ceni najema
Doplačilo za čiščenje: 35,00 EUR
Vračljiv depozit: 0,00 EUR
Pristojbina za rezervacijo: 30% – 50%

Poslujemo skladno z zakonom oz. s sproščanjem ukrepov vlade RS zaradi epidemije Covid 19 ter z uporabo vseh zaščitnih ukrepov, ki so pogoj za ponovno poslovanje.

Spalnice: 1 Kopalnice: 1 Opremljen Apartma 67 m2 Vključuje: 6 gostov Min. nočitev: 4 noč Ura prihoda: 15:00 Ura odhoda: 10:00 RIX-760147

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje