Apartmaji Calimero - Pag

Hrvaška Kvarner Otok Pag Novalja Vidalići Vidalići

od €40 na noč

* ZARADI VELIKEGA ŠT. POVPRAŠEVANJ VAS LASTNICA PROSI, DA JI OB POVPRAŠEVANJU POSREDUJETE TUDI TELEFONSKO ŠTEVILKO.

Apartmaji Calimero vas pričakujejo v Vidalićih, na otoku Pagu, samo 10 metrov od plaže. Na voljo so apartmaji za 2+1 oseb in apartmaji za 4+2 oseb. Apartmaji so nadvse primerni za družine z majhnimi otroki in starejše, saj se nahajajo v mirnem okolju, 100 metrov od najbližje ceste.
Vsi apartmaji so popolnoma opremljeni in imajo vse, kar potrebujete za sproščujoč oddih. Vsak apartma ima eno oziroma dve spalnici, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, kopalnico, satTV, Wi-Fi, klimo in teraso/balkon s pogledom na morje. Gostom je na voljo tudi uporaba parkirišča, zunanjega tuša in kamina. Po dogovoru si lahko izposodite tudi čoln.
Apartmaji so od plaže oddaljeni samo 10 metrov, od najbližje trgovine 150 metrov, od restavracije pa 100 metrov. V bližini so številne druge plaže, kot na primer plaža Čista (8 km), Ručica (7 km), Caska (4 km), Zrće (5 km) in Pranjica (7 km).
V juniju in septembru nudijo dodatne popuste.
Otok Pag je peti največji hrvaški otok, ima kar 270 km razčlenjene obale, polne zalivov in rtov. Otok je poln aromatičnega rastlinja in grmičevja, prav tako pa je veliko pašnikov, namenjenih ovčjereji. Okusen paški sir , otoška sol, jagnjetina in domače vino so le nekateri lokalni izdelki, ki jih lahko dobite na Pagu. Kulturne, zgodovinske in naravne znamenitosti pa so tiste, ki otok naredijo res poseben.

Spalnice: 2 Kopalnice: 1 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 18 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: TQS-147295

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje