Apartmaji Jesenuc Snovik

Slovenija Gorenjska Kamnik Snovik 2a

od €30 na noč

Lepo urejeni apartmaji Jesenuc so sodobno opremljeni apartmaji bodisi za posameznike, prikupne pare, družine ali večje družbe. Nahajajo se v eni izmed stranskih dolinic Tuhinjske doline, v majhni vasici Snovik (občina Kamnik), ki se ponaša tudi z novonastalimi termami Terme Snovik-Kamnik. Vsi naši gostje imajo v Termah Snovik 20 % popusta pri kopanju.

Vsak apartma ima opremljeno kuhinjo (posoda, pribor, krpe,…) s kuhalno ploščo ter hladilnikom. Kopalnice imajo tuš kabine, v ceno pa je vključen tudi wc papir ter uporaba brisač in posteljnine. Na terasi je možno “zakuriti” gril, prav tako si lahko brezplačno izposodite kolesa ali mizo za namizni tenis.
V današnjih časih seveda ne gre brez interneta in televizije. Z brezplačnim wi-fijem boste na tekočem z vašo e-pošto, na facebook pa boste že lahko naložili najnovejšo fotko iz Snovika.
Naši najmlajši gostje so prav posebni gostje. Mali princi in princeske se lahko poigrajo na otroškem igrišču. Trampolin, gugalnice, peskovnik in mala hišica so tu za nešteto otroških domislic.
Ob vašem odhodu apartmaje počistimo mi, saj se zavedamo da ste prišli na oddih.
Okolica apartmaja nudi številne možnosti za šport in rekreacijo (plavanje, pohodništvo, sprehodi, kolesarjenje, tenis, jahanje), bivanje v Snoviku pa lahko popestrijo še ogledi naravnih in kulturno zgodovinskih znamenitosti, tradicionalnih prireditev in običajev.

Spalnice: 1 Kopalnice: 1 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 9 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: EME-369936

Oprema:

Ponudba:

Pošlji povpraševanje