Apartmaji in wellness Korošec - Mozirje

Slovenija Štajerska Mozirje Ljubija 5,

Cena po dogovoru

Apartmaji in wellness Korošec vam nudijo družinske počitnice v zdravem kmečkem okolju, v okolici Mozirja ob reki Savinji.

Zeleni apartma (4+2) je v mansardi hiše, velik je 70m2 in vsebuje popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilnico, spalnico, dnevno sobo, kopalnico s pripomočki za osebno nego ter balkon.
Rumen in Oranžni apartma (4+2) sta v leseni hiši, velika 66m2 in v pritličju vsebujeta popolnoma opremljeno kuhinjo in jedilnico, dnevno sobo, kopalnico s pripomočki za osebno nego ter teraso, v nadstropju pa najdete dve spalnici ter kopalnico, Rumeni ima teraso, Oranžni pa teraso in balkon.

Lastniki vam nudijo pestro dodatno ponudbo različnih savn in masaž, lahko obiščete tudi kozmetični salon ali se razvajate z različnimi paketi v lastnem apartmaju. V okolici imate možnost sprehoda po Mozirskem Gaju, planinarjenja, ribolova, kolesarjenja in še mnogih drugih aktivnosti, zato vam gotovo ne bo dolgčas.

Spalnice: 1 Kopalnice: 1 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 16 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: NYB-286314

Oprema:

Ponudba:

Pošlji povpraševanje