Žal nismo našli nobene nepremičnine z vpisanimi specifikacijami. Priporočamo, da uporabite manj argumentov iskanja, povečate ali zmanjšate proračun ali izberete drugo regijo. Zmanjšajte število argumentov iskanja, ki so najbolj primerni za vas.

Najdeno 0 nepremičnin v kategoriji Apartmaji Vis

Mesto Vis se nahaja v naravno zaščitenem zalivu in je glavna destinacija otoka Visa. V zalivu mesta Vis je trajektno in katamaransko pristanišče, ki povezuje otok Vis z mestom Split.

Lepo mesto burne zgodovine je danes glavno turistično središče otoka Visa. Osvojen s strani benečanov, na kratko voden pod britansko roko, na koncu pa zaprt in spremenjen v vojaško bazo JNA. Vsi tej zgodovinski utrinki vas vodijo skozi zgodovino mesta Vis. In prav ta težka in burna zgodovina se je danes prelevila v glavno turistično atrakcijo mesta Vis. Domačini mesta Vis se večinoma obračajo k turizmu, zato v samem mestu najdete tudi največje število namestitvenih enot na celotnem otoku.

Odlične povezave med mesti in vasmi, pristnost in čistoča vključujejo mesto Vis in otok Vis v top 10 evropskih destinacijah, ki jih morate obiskati.