Žal nismo našli nobene nepremičnine z vpisanimi specifikacijami. Priporočamo, da uporabite manj argumentov iskanja, povečate ali zmanjšate proračun ali izberete drugo regijo. Zmanjšajte število argumentov iskanja, ki so najbolj primerni za vas.

Najdeno 0 nepremičnin v kategoriji Apartmaji Primošten

Nekdanji otoček, ki se je poskušal izolirati pred turškimi napadi je danes priljubljena turistična destinacija. V zgodovini je bilo mesto Promošten povezano s kopnim le z lesenim mostom. Z rastjo prebivalstva na tem otoku pa so z nasipom trajno povezali otok z kopnim in takšnega poznamo še danes. Turizem je najpomembnejša gospodarska veja tega kraja, kar vam zagotavlja kakovostno kulinarično ponudbo, zanimivo nočno življenje in raznovrstne ponudbe aktivni turizem.

Primošten je majhno mesto, zato lahko rečemo, da je Primošten ena velika plaža, ki s svojim raznolikim terenom lahko ustreza prav vsakemu okusu. Primošten ima sicer večinoma prodnate plaže, med katerimi izstopata Mala in Velika Raduča. Na obali Primoštena lahko skoraj vakdo samo zase najde manjši del obale in uživa v intimnih počitnicah kljub velikemu številu turistov, ki obiščejo Primošten. Primošten je ’’ odraščal’’ na oljkah in grozdju, zato nikakor ne zamudite okusa Primoštenskega oljčnega olja in vrhunskega vina Babić. Ljubitelji športa in rekreacije lahko uživate v odbojki na mivki, tenisu, mini golfu in različnih vodnih športih. Primošten pa je lahko zanimiva destinacija tudi za vse ljubitelje kolesarjenja. Skozi Primošten vodi kar nekaj kolesarskih poti, tako da lahko uživate v kolesarjenju po osmih kolesarskih poteh, ki so v povprečju dolge 25-30 km, makadam pa je značilen za vse poti razen "10 SELA". Razvoj kolesarjenja v Primoštenu in njegovi okolici je na samem začetku, zato lahko pričakujemo rast in razvoj cikloturizma iz leta v leto.

V naši ponudbi "Apartmaji Primošten" vam ponujamo namestitev ob morju na tem čudovitem polotoku. Ponudba apartmajev Primošten ponuja namestitev za vse okuse, od apartmajev tik ob morju, hotela, do vile z bazenom. Rezervirajte svoje počitnice na portalu Apartmaji Direkt in uživajte v počitnicah, ki jih ponuja majhna ribiška vasica - Primošten!