Apartma Ljoka - Otok UGLJAN
€70 na noč
Apartmaji Lukin - Otok UGLJAN
Cena po dogovoru
Apartmaji Lucin Preko
Cena po dogovoru
Apartmaji Villa Tesna
€50 na noč
Apartmaji Katarina Ugljan
Cena po dogovoru
Apartma Lovrenčić - Preko
Cena po dogovoru
Hiša Padrenostro + Čoln
Cena po dogovoru
Najdeno 7 nepremičnin v kategoriji Apartmaji Otok Ugljan

Otok Ugljan je najbližji otok mestu Zadar, zato ni presenetljivo, da ima zelo dobro trajektno povezavo s kopnim. Vožnja s trajektom traja prijetnih 25 minut.

Najbolj privlačni del otoka Ugljan je severni del, kjer ležijo mesta Ugljan, Kukljica, Kali in Preko. Na tej strani se razprostirajo številne peščene plaže, kar je tudi razlog velikega obiska družin z malimi otroci. Ugljan s svojo 20 kilometrsko plažo ponuja nešteto manjših zalivov medtem, ko najbolj znana plaža še vedno ostaja plaža Jaz. Na tej plaži je nešteto možnosti za zabavo na pesku i plitvo morje, ki je idealno za vaše najmlajše. Poleg družinskega turizma je Ugljan ponosen tudi na nenehno naraščajočo ponudbo aktivnega turizma, tako lahko raziščete otok skozi kar pet kolesarskih poti in dvajset pešpoti. Najvišji vrh Ugljana je Šćaha, vaš vzpon bo na cilju nagrajen s čudovitim razgledom na zadarski arhipelag. Posebno doživetje je tudi pogled iz trdnjave sv. Mihovila na katero se lahko vzpnete z večih smeri. Tako je druga stran otoka Ugljan zelo privlačna za tiste željne aktivnejšega preživljanja dopusta predvsem za potapljače in ribiče.

Otok ugljan vam zaradi njegove izjemne lege omogoča kar nekaj skoraj obveznih možnosti enodnevnih izletov. Na primer na otok Pašman , ki ga z otokom Ugljanom povezuje most ali pa obisk vsem znanega hrvaškega mesta Zadar s kratko vožnjo z trajektom. Če imate pa še malo časa, vam predlagamo, da si vzamete dan za izlet v naravni park Telašćica in uživate v čudovitih pečinah.

Kulinarika Otoka Ugljana se, tako kot vsi otoki hrvaškega morja, ponaša z izvrstnim olivnim oljem, svežimi ribami in morskimi sadeži. Vsem ljubiteljem mediteranske kuhinje predvsem priporočamo hobotnico izpod peke po kateri Otok Ugljan slovi.

Če iščete apartmaje v bližini morja na Ugljanu, vam priporočamo, da si ogledate našo ponudbo "Apartmaji Ugljan". Apartmaji Ugljan imajo bogato ponudbo apartmajev in sob tik ob morju in v samem središču mest.