Villa Banjka - Otok Pašman
€30 na noč
Najdeno 3 nepremičnin v kategoriji Apartmaji Otok Pašman

Otok Pašman, je destinacija za vse ljubitelje aktivnega počitnikovanja, odvisnike od adrenalina in za nepopravljive romantike. Srce zadarskega arhipelaga, otok Pašman, je čuvaj raznih vrst zdravilnih in aromatičnih rastlin, krasijo ga vile v rustikalnem slogu, mnogi samostani in kilometri kolesarskih stez. Otok Pašman od kopna deli Pašmanki kanal, ki je po raziskovanju najčistejši kanal Jadrana. Da je otok Pašman res srce zadarskega arhipelaga o tem govori njegov otoček Galešnjak, eden od treh otokov, ki je v obliku srca. Nepopravljivi romantiki ravno zato, ta otoček izberejo za zaobljube dano z “ja”. Simbol ljubezni in sreče, ki jih Pašman kaže, vzdolž celotne obale otoka, z neštetimi skritimi zalivi, ki se bohotijo z vonjem sivke in divjega žajblja.

Pašman je otok tako imenovanega robinzon turizma, zato vsi tisti, ki iščete sprostitev, samoto in zasebnost boste otok Pašman vzljubili v trenutko, ko ga zagledate in vdihnete njegov vonj po sivki in žajblju. Meditativne odnose z naravo lahko uživate na južni strani otoka Pašmana, kjer je najbolj primeren za nepozabno izkušnjo robinzon turizema.

Otok Pašman je večinoma naseljen z delom obrnjenim proti kopnu. Del, ki je obrnjen proti morju, je slabo naseljen in je odličen za raziskovanje s kolesi ali peš. Na otoku Pašman ni mogoče osvojiti visokih vzponov, najvišji vrh Pašmana, Veliki Bokolj je visok le 274m.

Za sve ljubitelje domačih proizvodov, bodo poskrbeli lokalni proizvajalci. Pašman je otok, z največ proizvajalcev ekolških in domačih izdelkov. Uživajte v domačem olivnem olju, medu, naravni kozmetiki, marmeladi in dalmatinski kvasini pripravljeni na ekološki način. Poskrbite za svoje zdravje tudi v času počitnikovanja.

Zanima vas aktivni turizem? Pašman je vaša destinacija!

Večji del otoka Pašman je mogoče raziskovati s kolesom. Poiščite mape in karte ter uživajte v raziskovanju! Avanturisti, v maju se prireja tradicionalni gorsko-kolesarski maraton, imenovan BAJPAS. Maraton povezuje 7 krajev otoka, kar zagotavlja živahno pokrajino z adrenalinom, ki ga zagotavljajo Pašmanski tereni. Vsi ljubitelji teka, obiščite Pašman izve sezone in sodelujte v tekmovanju Škrapinga.

Apartmaji na otoku Pašman so eni od najcenejših na obali Jadrana in večina apartmajev je odprta celo leto. Poglejte našo ponudbo apartmaji Pašman in raziščite prekrasen otok Pašman.