Apartmaji Karampija - Brač
€40 na noč
Najdeno 1 nepremičnin v kategoriji Apartmaji Otok Brač

Dalmacija je obdana z naravnimi lepotami, plažami, zalivi in čudovitimi otoki, vključno z otokom Brač. Brač je otok grmičevja, skalnate dalmatinske pokrajine in najlepše jadranske plaže. Za razliko od drugih otokov je otok Brač raj za vse ljubitelje vodnih športov, predvsem deskanje. Lahko bi rekli, da je Bol na Braču meka hrvaškega deskanja, zato ni presenetljivo, da je Brac priljubljena destinacija za deskarje iz vse Evrope. Razen deskarjev pa je Brač vsekakor tudi raj za vse aktivne kolesarje. Vzdolž celotnega otoka se prepletajo kolesarske steze, ki vključujejo vožnjo z nepozabnim pogledom na braški arhipelag, vožnjo po poljih sivke in vožnjo med skritmi dalmatinskimi vasmi, kjer občutiš kulturo in domačnost otoka. Najbolj znana plaža je Zlatni rat, ki je zaradi svojega nenavadnega videza postala eden najbolj poznanih simbol otoka Brač.

Poleg že navedenih znanih turističnih znamenitosti Brača priporočamo, da obiščete tudi Kopačinsko jamo. Ta jama je najstarejši človeški habitat, ki ga najdete v Dalmaciji. Jama se nahaja v bližini vasi Donji humac. Zmajeva jama je še ena znamenitost otoka Brača, ki je od vasi Murvica oddaljena približno uro peš. Obisk te jame je možen le z vodnikom. Brač je otok kamenja in oljk, zato priporočamo obisk muzeja oljk in oljčnega olja v vasi Mirca ter šolo kamnoseštva v Pučišći, katera skriva čudovite umetnine iz braškega kamna. Vsi poznamo Brač po prelepi plaži Zlatni rat, vendar je treba poudariti, da je to le ena od lepot tega otoka. V senci plaže Zlatni rat, svoje lepota skriva plaža Lovrečina, ki je več kot dragocena možnost za družinski dopust. Plaža je peščena in bogata z naravno senco in je zato idealna izbira za vse starše. Poleg lepih plaž Brač ponuja nepozabne aktivnosti v naravnem parku Sutivan. V parku so botanični parki, fontane, razni otroški objekti in odlične restavracije. Če želite doživeti Brač od zgoraj, se prepustite vzponu na Vidovo goro, najvišji vrh vseh jadranskih otokov.

V naši ponudbi "Apartmaji Brač" vam nudimo namestitev ob morju na tem čudovitem otoku. Ponudba apartmajev Brač ponuja namestitev za vse okuse, apartmajev ob obali, hotela do vile z bazenom. Rezervirajte svoje počitnice na portalu Apartmaji Direkt in uživajte v počitnicah, ki jih ponuja otok Brač!