Villa Šinka - TISNO

Hrvaška Dalmacija Srednja Dalmacija Šibenik in okolica Otok Murter Zadarska 2

Cena po dogovoru

Lepo urejeni apartmaji Šinka se nahajajo v centru mesta Tisno na Murterju, le nekaj metrov od morja. V ponudbi sta Vila Šinka in Depadansa, ki nudita namestitev od 2 - 5 oseb. Tisno je mesto, kjer je otok Murter, preko premičnega mosta, povezan s kopnim.
Vila Šinka se nahaja na kopenski strani mesta – druga vrsta od morja. V stavbi je pet apartmajev, vsi so klimatizirani, imajo Wi-Fi in SAT TV. Vila ima veliko zasebno parkirišče, velik vrt z borovci, vrt z žarom, ima pa tudi privez za čolne. Plaža je primerna tudi za otroke, z raznimi igrali. V ceno apartmajev in depandanse je vključena turistična taksa, klima, WiFi, čiščenje na 7 dni in ob odhodu, parkirišče, brisače po potrebi in posteljnina.
Druga stavba je DEPADANSA - počitniška hiša, ki je od morja oddaljena le 10 m. Hiša ima 3 spalnice (1/2 + 1/2 + 1/3), 3 kopalnice, veliko kuhinjo, veliko teraso s pogledom na morje, klimo in WiFi.

Spalnice: 3 Kopalnice: 3 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 19 gostov Min. nočitev: 3 noč Ura prihoda: 14:00 Ura odhoda: 10:00 RND-086420

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje