Villa Petra Brela

Hrvaška Dalmacija Srednja Dalmacija Makarska z okolico Brela Put luke 8

Cena po dogovoru

Villa Petra vas pričakuje le 100 m od morja in peščene plaže v resnično lepi uvali Jakirusa, v mestu Brela. Villa deluje kot penzion tako, da lahko izbirate med polpenzionom ali storitvijo nočitev + zajtrk.
V ponudbi ima 12 dvoposteljnih sob in 2 apartmaja za 4 osebe v mansardi s teraso in pogledom na morje. Sobe so sodobno opremljene z lastno kopalnico in balkonom oz. teraso. Nekatere sobe imajo tudi prekrasen pogled na morje.
V istem kompleksu se nahaja tudi restavracija BURIN z izvrstno mediteransko ponudbo. Zraven Ville Petra in njenega udobja mesto Brela ponuja številne možnosti za aktivno dopustovaje. V mestu najdete veliko športnih objektov, ki omogočajo naslednje aktivnosti: tenis, namizni tenis, mini golf, mali nogomet, košarka, rokomet, odbojko, razne vodne športe, zunanje in notranje bazene, sprehajalne in kolesarske poti.

"Villa Petra" z zelo udobnimi dvoposteljnimi sobami / DU / Wc / s pogledom na morje, z velikim balkonom.
Storitev v vili Petra je polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja (izbira 3 menijev) ali samo nočitev z zajtrkom (B&B) - hrana in postrežba v restavraciji Burin na zelo dobri ravni.
Villa Petra v prilogah "Villa Astra & Pinija" ponuja kakovostno namestitev v apartmajih A2 (studio), A2 + 1 (Studio), A2 + 2, A4 + 2, A4 + 3 z gostinsko ponudbo v restavraciji "Burin".
Kakovostni Wi-Fi (optični) v celotnem letovišču. Posebne ponudbe s popustom so na voljo v maju in septembru. Za skupine 6+ (pax) so na voljo posebni popusti.

Spalnice: 12 Kopalnice: 12 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 2 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: ANU-450632

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje