Villa Paradise Lastovo

Hrvaška Dalmacija Južna Dalmacija Otok Lastovo Put Lenge 50, Pasadur

od €29 na noč

Apartmaji Paradise se nahajajo v čudoviti mediteranski hiši v zalivu Pasadur na otoku Lastovo, samo 30 m od morja in 100 m od plaže. V ponudbi imajo pet lepo opremljenih apartmajev, ki nudijo vse, kar potrebujete za brezskrben oddih. Za najmlajše je na voljo tudi uporaba bazena (ob doplačilu - cena po dogovoru).
Vsem gostom je na voljo uporaba parkirišča in priveza za čoln. Na razpolago je tudi letna terasa s kaminom. V bližini je veliko možnosti za aktiven oddih, na voljo pa je tudi najem barke, koles, scooterjev, avtomobila, ... Apartmaji so od najbližje restavracije oddaljeni 100 metrov.
Apartma 1: 4+2, dve spalnici, kopalnica, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, satTV, Wi-Fi, klima, balkon s pogledom na morje.
Apartma 2: 4+0, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo in ena s pogradom), kopalnica, kuhinja z jedilnico, satTV, Wi-Fi, klima, balkon s pogledom na morje. Apartma 3: 4+0, dve spalnici, kopalnica, kuhinja z jedilnico, satTV, Wi-Fi, klima, balkon s pogledom na morje.
Apartma 4: 4+1, dve spalnici, kopalnica, dodatno ležišče, kuhinja z jedilnico, satTV, Wi-Fi, klima, balkon s pogledom na morje.
Apartma 5: 2+1, spalnica, kopalnica, dodatno ležišče, kuhinja z jedilnico, satTV, Wi-Fi, klima, terasa.
Dobrodošli!

Spalnice: 2 Kopalnice: 1 Opremljen Vila 0 m2 Vključuje: 22 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: NGN-658019

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje