Superior Hiša Alpske sanje

Slovenija Štajerska Logarska dolina Logarska Dolina 27

Cena po dogovoru

Nekaj zavojev nad eno najlepših alpskih dolin, Logarsko dolino, se v naročju travnikov in gozdov, na 1150 m nad morjem, nahaja Posestvo Ložekar.
V Logarski dolini v čudoviti HIŠI SUPERIOR – ALPSKE SANJE Chalet **** se čas za malenkost ustavi, drobni trenutki postanejo bolj pomenski, ljubljene osebe pa še malo bližje. Lahko ste aktivni, lahko ste ležerni, sami, s partnerjem, družino ali prijatelji.

V pritličju se nahaja velik bivalni prostor s kaminom in televizijo ter jedilnica, ki je povezana s kuhinjo. Masivna miza bo za celo družino navdih za družabne igre, klepet ali petje pesmi. Posebno pravljična so okna, ki hiši dajejo veliko svetlobe, vam pa lep razgled na gorski svet. V prvem nadstropju so tri zakonske spalnice, opremljene s pohištvom iz naravnih materialov in za ročno izdelano omarico se skriva moderen TV, v drugem nadstropju sta tudi dve kopalnici. Mansarda ima štiri ležišča ter prisrčen igralni kotiček.
V hiši je sodobno opremljen wellness z infra in finsko savno, masažno kadjo in tušem. Ponudbo wellnesa zaokrožata zeliščna in svetlobna terapija, bar z vrhunskimi vini in posestvo, ki jemlje dih. Če se želite poleti udobno skriti v senci ali pa vpijati sončne žarke pozimi, je za to pred hišo ravno pravšnja lesena terasa.
Če se prepustite, da vas objame narava in dotaknejo gore, lahko doživite svoj nepozaben pobeg od vsakdanjika.
Naravni materiali in tradicija lokalnega okolja zagotavljajo udobje in toplino. Privoščite si pozitivno spremembo okolja, ki lahko za kratek čas postane vaš novi dom.

---> Na posestvu Ložekar boste deležni zimske topline in prijetnega poletnega hlada. Uresničite svoje sanje v razkošju narave in zasebnosti. <---
* Za vse dodatne informacije se obrnite direktno na lastnika preko kontaktnega obrazca.

Spalnice: 3 Kopalnice: 1 Opremljen Hiša 0 m2 Vključuje: 6 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: NIM-060306

Oprema:

Ponudba:

Pošlji povpraševanje