Slovenija Dolenjska Reka Kolpa Črnomelj Počitniška hiša Bahor Črnomelj

Nataša Bahor Nataša Bahor

Počitniška hiša Bahor Črnomelj

Slovenija Dolenjska Reka Kolpa Črnomelj Zorenci 4

od €25 na postelja

Le pet kilometrov od črnomlja vas v vasi Zorenci pričakuje počitniška hiša Bahor. Ta majhna prenovljena lesena hiška, ki stoji že 145 let, danes nudi popoln oddih v sožitju tradicionalnega in sodobnega načina preživljanja prostega časa.

Hiška Bahor je opremljena v ravno pravi mešanici sodobnega in tradicionalnega. Ima veliko spalnico z zakonsko posteljo in kmečko lončeno pečjo. Drugo spalnico ima na podstrešju s kar petimi posteljami. Ima sodobno opremljeno kuhinjo s tradicionalno jedilnico. In sodobno kopalnico. Pred hiško je prostorna nadkrita terasa z veliko mizo in žarom. V kleti je prostor z manjšim točilnim pultom in veliko mizo za cca. 18 ljudi. Na voljo je tudi letna kuhinja s krušno pečjo, kjer vam gostitelji po želji nudijo možnost učenja peke domačega kruha.

Gostitelji vam nudijo možnost izposoje koles za odkrivanje naravnih in kulturnik lepot Bele krajne. V toplih poletnih mesecih pa za ohladitev poleg reke Kolpe tudi koriščenje bazena z manjšo teraso in žarom.

Cenik:
Najem apartmaja na osebo ... 25,00 € / dan
Najem apartmaja za 4 osebe ... 80,00 € / dan
Najem apartmaja za 7 oseb ... 100,00 - 120,00 € / dan
Zajtrk na osebo ... 4,00 € / dan
* Ob najemu apartmaja za 5-7 dni je cena najema ugodnejša.

Po predhodnem dogovoru z lastniki je možna degustacija domačega vina in bogata domača pogostitev za do 18 ljudi.

Spalnice: 2 Kopalnice: 1 Opremljen Robinzon turizem 0 m2 Vključuje: 7 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: 14:00 Ura odhoda: 10:00 EMA-617946

Oprema:

Ponudba:

Pošlji povpraševanje