Pension Winter Jahorina

Bosna in Hercegovina - BiH Obućina Bare 55, Jahorina 71423, Bosna in Hercegovina

od €40 na noč

Pansion Winter Jahorina ponuja nepozabne počitnice na Jahorini. Smučišča so v bližini, udobna nastanitev in odlična kuhinjo, so le nekateri od razlogov, da jim lahko izkažete zaupanje. Za popolno sprostitev imajo na voljo wellness in spa del, ki je sestavljen iz jacuzzija za 5 oseb, finska savna, topla anatomska klop in prostor za masaže.

Pansion Winter Jahorina je sestavljen iz 7 luksuznih apartmajev. Apartmaji so opremljeni v skladu z najvišjimi mednarodnimi standardi za opremljanje in uporabe storitev.
Trije apartmaji imajo eno spalnico, kopalnico in dnevni prostor s popolnoma opremljeno kuhinjo, hladilnik, pomivalni stroj. Maksimalna kapaciteta apartmajev je za 4 osebe.
Trije apartmaji imajo dve spalnici, kopalnico in dnevno sobo s popolnoma opremljeno kuhinjo, pomivalni stroj, hladilnik in zamrzovalnik. Maksimalna kapaciteta apartmajev je 7 ljudi.
En apartma pa ima 3 spalnice, 2 kopalnici, dnevna soba s kaminom in popolnoma opremljeno kuhinjo, pomivalni stroj, hladilnik in zamrzovalnik. Maksimalna kapaciteta apartmaja je 10 ljudi.

Imajo 14 sob, vse sobe imajo kopalnico in SMART TV. Skupna kapaciteta je 85 ležišč. Poleg apartmajev in sob imajo tudi shrambo za smuči.

Spalnice: 26 Kopalnice: 21 Opremljen Pension 0 m2 Vključuje: 85 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: BDD-680294

Oprema:

Ponudba:

Pošlji povpraševanje