MULBERRY HOUSE

Slovenija Primorska in Goriška Ozeljan 127, 5261 Šempas

od €60 na noč

Mulberry house je nastanitev v osrčju Vipavske doline, tam, kjer se stika Trnovsko hribovje vipavske doline in čudoviti sončni zahodi. Hiša je bila grajena leta 1805 in dokončno prenovljena leta 2019 v rustikalnem slogu notranjosti, kjer lahko občutite domačnost in pristnost materialov kot so les, opeka in kamen. Vsa oprema je popolnoma nova in dozdajšnji gostje so bili navdušeni nad ponudbo. Na dvorišču ob hiši stoji več kot 250 let staro drevo Murva, s čudovitimi sadeži.
V notranjosti vas bo pričakal prijeten prostor s polno opremljeno kuhinjo, jedilnico in televizijo za sprostitev. V hiši se nahajajo 3 sobe, vsaka z dvema ležiščema, skupaj za 6 ljudi. Dve spalnici imata zakonski postelji, tretja pa ima dve enojni postelji. V hiši je zelo velika kopalnica s kadjo. Večji balkon vam bo pričaral zelo lep razgled nad dolino in barvitimi sončnimi zahodi onkraj Italijanskih dolomitov. Brezskrbno lahko uživate v brezplačnem WIFI signalu, parkirišču, klimatiziranem in ogrevanem apartmaju. Dodatno otrok do 4 leta starosti biva brezplačno v sobi/postelji s starši!

V okolici vam ne bo zmanjkalo doživetij saj je Vipavska dolina ena izmed 10 najboljših destinacij v Evropi. Dan lahko izkoristite za pohod v okoliške hribe, za tek, razne športne aktivnosti na reki Soči, izzovete adrenalin, si ogledate Novo Gorico in Staro Gorico na Italijanski strani meje ter razne znamenitosti. Goriška regija nudi velika ponudbo domačih jedi in pijače, vinorodno območje Goriška Brda s najstarejšo vasjo Šmartno in razglednim stolpom. V dolini je veliko vinorodnega območja, lahko okušate različna vina in poskusite lokalno hrano.
Raznolika pokrajina vam bo dala tisto, kar si vsak želi, nova doživetja in nova poznanstva. Naj bo skupek vašega potovanja dober počitek in prijetno bivanje v našem apartmaju. Vaš gostitelj je družina Košuta.

CENIK :
2 osebi: 60 €/noč
4 osebe: 120 €/noč
6 oseb: 160 €/noč
Taksa se plača ob prihodu 1,25€ / odraslo osebo; 0,62€ za otroka do 7-18 leta

Spalnice: 3 Kopalnice: 1 Opremljen Hiša 90 m2 Vključuje: 6 gostov Min. nočitev: 2 noč Ura prihoda: 14:00 Ura odhoda: 10:00 VTQ-400130

Oprema:

Ponudba:

Pošlji povpraševanje