MPM Delux Apartmaji - Jahorina

Bosna in Hercegovina - BiH Jahorina Obućina bare 117

od €40 na noč

MPM Delux Apartmaji se nahajajo na Jahorini, v neposredni bližini smučišča Poljica, ki ponuja prijetno ter ugodno smuko. Od smučišča so oddaljeni le 70 m, zato do tja ni potreben prevoz. V svoji ponudbi imajo 4 sodobne apartmaje. V ponudbi so 4 Delux apartmaji.
Poskrbljeno je za centralno digitalno gretje, konstantno toplo vodo, kamine, brezplačen WiFi, kabelski LCD TV, brezplačno koriščenje drv za kamine, brezplačno sankanje za najmlajše, postelje za najmlajše in za posebne popuste njihovih gostov.
Apartmaji imajo polno opremljeno kuhinjo, kopalnico, spalnico, dnevno sobo in jedilnico. Gostom je v apartmajih na voljo savna, kamin, total TV, pomivalni stroj, električna pečica, hidromasažna tuš kabina, šank, hišni kino, ter prostor za smuči. Poleg te edinstvene namestitve se nahajajo tudi trgovinice, etno restavracija, picerija, fast food, več hotelov, ki omogočajo koriščenje njihove hotelske ponudbe.
EKSKLUZIVNO za goste MPM Deluxe apartmajev: posebni aranžmaji in popusti. Za vas se potrudijo tudi v poletni sezoni, saj vam ponujajo vikend detox paket, paket golfa, …

Spalnice: 1 Kopalnice: 1 Opremljen Apartma 90 m2 Vključuje: 6 gostov Min. nočitev: 3 noč Ura prihoda: 14:00 Ura odhoda: 10:00 JNG-434046

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje