Slovenija Prekmurje Murska Sobota Lovenjakov dvor - Polana

Lovenjakov dvor - Polana

Slovenija Prekmurje Murska Sobota Gostilna Lovenjak Polana 40

Cena po dogovoru

Lovenjakov Dvor se nahaja v Polanah pri Murski Soboti. Na voljo imate različne nastanitve, od stare domačije, do hotela z modernimi sobami, ter celo z nadstandardnimi sobami, lahko si postavite prikolico ali šotor, ali pa zavijete v gostilno in se razvajate z lokalnimi in morskimi dobrotami. Dobili so tudi laskavi naslov »Affordable Luxury hotel« in prvo mesto za Slovenijo, strani angleške agencije, ki ocenjuje hotele po vsem svetu. Za vas pripravljajo tudi ugodne pakete za različne izlete. Domačija Hiša je zgrajena v starem prekmurskem stilu. Na voljo je za 4-6 oseb. Streha je prekrita s slamo, v kuhinji pa vas pričaka lončena peč. Domačija razpolaga tudi z dvema ižama (zadaj in spredaj), jedilnico, kopalnico. Za hišo je tudi ribnik, ki vam omogoča tudi možnost ribolova. Gostje domačije lahko uporabljajo tudi hotelski wellness. Bivanje na domačiji je tako prijetno, da se boste še vrnili. Hotel Štrk Hotel ima 24 sodobno opremljenih sob. Sobe v pritličju imajo svojo teraso. Za večje družine je možna tudi povezava med sobami. Hotel razpolaga tudi z dvema nadstandardnima sobama s posebnimi posteljami in masažno kadjo. To sta Štrkova suita z vodno posteljo, masažno kadjo, balkonom in pogledom na gnezdo štorkelj. Druga pa je Grajska soba, ki je opremljena s pohištovm iz dvorca grofa Matzenauerja, zato ima ta soba tudi muzejsko vrednost.
V hotelu se bosta lahko razvajali tudi v wellnessu, saj lahko koristite 3 savne, jacuzzi in bazen. Za goste hotela je wellness brezplačen. Na vašo željo se lahko kontaktira tudi priznanega maserja. Za otroke so priskrbeli igralnica tako zunaj hotela kot tudi znotraj, otrokm pa bo vsekakor všeč tudi mini mi živalski vrt. Poleg vseh možnosti preživljanja dopusta, pa so na voljo še številne druge aktivnosti kot so ogled pomurskih vasi s kočijo, avanturističen ogled Pomurja s helikopterjem…
Postajališče za kamperje in prikolice. Lovenjakov Dvor ponuja tudi postajališče za kamperje z 10 privezi in priključki za normalno bivanje, ter asfaltirano podlago. Prav tako lahko postavite tudi šotor – na traniku ali asfaltu. V bližini so urejene sanitarije in tuši, hotelski wellness, ter gostilna Lovenjak. Gostilna Lovenjak, Gre z a la carte restavracijo s priznanimi prekmurskimi in morskimi specialitetami. Gostilna sprejme 80 gostov, na voljo pa je tudi letna terasa oziroma »vrt pod stoletno brajdo«, ki sprejme 120 gostov. Ta vrt je prejel tudi nagrado za »Naj teraso« po izboru Pomurcev. Ponudijo vam lahko tudi catering in večnamensko dvorano za 170 oseb – »Lovenjakova Iža«. Primerno za osebna praznovanja, poročna slavja, plese, prireditve, tematske dneve. V sklopu Lovenjakovega Dvora lahko podjetja urejajo tudi svoje poslovne zadeve. Na voljo je dvorana za 130 oseb.

Spalnice: 0 Kopalnice: 0 Opremljen 0 m2 Vključuje: 100 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: UQH-658292

Oprema:

Ponudba:

Pošlji povpraševanje