Istrska hiša Padna - Sečovlje

Slovenija Primorska in Goriška Sečovlje Padna 65 b in c,

Cena po dogovoru

Istrski hiši Padna se nahajata nad oljčnimi nasadi v osrčju Šavrinskih brd, v idilični vasici Padna v slovenski Istri, od koder se razprostira prečudovit razgled na okolico in Jadransko morje. Padna je idealno izhodišče za uživanje v kulturnih in naravnih presežkih Slovenske Istre in Obale, za rekreativni oddih na prostem in v vodi.
Na razpolago sta 2 lepo urejeni hiši - ISTRSKA HIŠA 2/ (105 m²) in ISTRSKA HIŠA 1/ (78m²) za 4-5 oseb.
V pritličju: dnevni prostor, kuhinja z jedilnim kotom, toaleta, balkon (dostop do spodnje terase in kleti), lasten parkirni prostor (1 parkirno mesto ).
V nadstropju: 2 dvoposteljni sobi + 1 enoposteljna soba v 2. hiši, manjša kopalnica. Objekt je klimatiziran, pozimi ogrevan.
Naprave v hiši: TV sprejemnik s satelitskim programom, glasbeni stolp, pralni stroj, likalnik, brezžični internetni dostop.
Oprema kuhinje: posoda in pribor za pripravljanje in serviranje hrane in pijače, pečica, hladilnik, zamrzovalnik, pomivalni stroj, aparat za pripravo kave, opekač kruha,...
Klet: shramba za športne rekvizite, stojalo za kolo
Če iščete mirne in sproščene počitnice potem so naši prostorni, udobni in polno opremljeni hiši dobra izbira za vas.

Spalnice: 3 Kopalnice: 1 Opremljen Hiša 0 m2 Vključuje: 14 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: OHA-797751

Oprema:

Ponudba:

Pošlji povpraševanje