Hiša Parma - Bilice

Hrvaška Dalmacija Srednja Dalmacija Šibenik in okolica Bilice Put Škoja 10

od €95 na noč (cenik)

Ta majhna sanjska hiška se nahaja v vasi Bilice Vrulje le 15 minut vožnje od centra mesta Šibenik. Od morja jo loči le 200 m peš poti. Prekrasna lokacija vam nudi mir in zasebnost v naravi kot tudi bližino vseh turističnih atrakcij okolice. Kar jo uvrsti v popoln izbor za vaš oddih.
Poleg lokacije vas bo ta hiša navdušila z zunanjostjo in notranjostjo, ki odsevata pristnost in toplino tega območja. Hiša je sestavljena iz kuhinje / jedilnice, dnevne sobe, kopalnice in spalnice na galeriji. Zunanji prostor se razprostira na več kot 100 m2 s teraso, ki nudi čudovit panoramskim razgled in je idealen kraj za uživanje ob sončnih zahodih. Na terasi je na voljo tudi bazen za osvežitev, vrtna garnitura z nadkritino in žar za pripravo slastnih jedi.

Le 5 minutni sprehod vas loči od skoraj privatne plaže obdane z senco dišečih borovcev. Na plaži imate na razpolago lesen zaboj za shranjevanje svojih stvari med tem, ko se kopate ali odpravite s kajakom raziskat zaliv. Plaža je dostopna tudi z avtomobilom.

Električna energija v hiši se pridobiva izključno prek sončnih panelov, zato je elektrika omejena in ni dovoljeno prinašati lastnih aparatov.

Spalnice: 1 Kopalnice: 1 Opremljen Robinzon turizem 38 m2 Vključuje: 4 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: 16:00 Ura odhoda: 10:00 XVG-768150

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje