Hiša Mama Volga Šolta

Hrvaška Dalmacija Srednja Dalmacija Otok Šolta Rogač, Cesta 16

od €80 na noč (cenik)

Na otoku Šolti, v mestu Rogač, obdanem z oljkami in mediteranskim rastlinjem vas pričakuje Hiša Mama Volga, 200 m od plaže. Počitniška hiša je primerna za 4 + 2 osebi.
Prodnata plaža je oddaljena le 200 m stran od hiše. Čudovita hiša je v celoti opremljena - ima klimo, WiFi, TV, žar, pomivalni in pralni stroj, aparat za kavo, mikrovalovno pečico, štedilnik, grelnik vode in otroško posteljico. Na čudovitem mediteranskem vrtu je gostom na razpolago otroški tobogan, žar, miza s stoli, senčniki, bazen, ležalniki, nadstrešek, dve parkirni mesti in delni pogled na morje.

Hiša je idealna izbira za vse, ki si želijo zasebnosti in miru. Hišni ljubljenčki so tudi dobrodošli. Vsak gost dobi večerjo in steklenico domačega oljčnega olja in vina za darilo!
* Lastniki pridelujejo domače olivno olje, vino, žgano pijačo in suvenire iz sivke. Poleg tega pa nudijo še možnost najema avtomobila in čolna ter po želji voden izlet s čolnom. V bližini je šola slikanja za vaše najmlajše in galerija, ki je vredna obiska.
* Za nakup domačih proizvodov ali najem se je potrebno predhodno dogovoriti, saj lastniki ne živijo v počitniški hiši.

Spalnice: 3 Kopalnice: 1 Opremljen Hiša 70 m2 Vključuje: 6 gostov Min. nočitev: 5 noč Ura prihoda: 14:00 Ura odhoda: 10:00 DXY-496136

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje