Dijaški dom SŠGT - Radenci

Slovenija Prekmurje Prisojna cesta 4, Radenci,

Cena po dogovoru

Dijaški dom SŠGT Radenci deluje v sklopu šole, ki že petdeset let izobražuje rodove za delo v gostinstvu in turizmu. Dijaški dom se nahaja v neposredni bližini avtobusne postaje, v središču zdraviliškega kraja Radenci, ki slovi po slatinskih vrelcih, ki so ime tega kraja v podobi treh src ponesli v svet.
Dijaški dom SŠGT Radenci razpolaga s 60-imi sobami. Večina je dvoposteljnih, nekaj sob pa je tudi triposteljnih. Sanitarije so skupne za 4 oz. 6 sob. Vsaka soba ima WI-FI. Če vas pot zanese v Radence, vam v dijaškem domu razen nočitev v urejenih sobah nudijo tudi daljše bivanje z zajtrki, kosili, malicami in večerjami – skratka, prilagodijo se vašim željam in potrebam. Nočitve ponujajo že za 16,00 € po osebi. Večjim skupinam dajejo tudi popuste.
Gostom so na voljo: fitnes, zunanje igrišče, multimedijske učilnice za večje in manjše skupine ter večnamenska dvorana. Za rekreacijo vam lahko organizirajo najem športne dvorane pri šoli, pa tudi kopanje v Zdravilišču Radenci. Dijaški dom je v mreži Youth Hostlov. Člani IYHF imajo na nočitve 10 % popust.
Slikoviti tok reke Mure, ki je mejna reka med Prlekijo in Prekmurjem, je zanimiv za vožnjo s čolnom, iz desnega na levi breg pa se da popeljati tudi s starodavnim brodom. Nad dolino slatinskih izvirov pa se razprostirajo položna pobočja Kapelskih goric, ki nudijo čudovite poglede na pokrajino ob Muri.

Spalnice: 0 Kopalnice: 0 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 120 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: GGS-340972

Oprema:

Ponudba:

Pošlji povpraševanje