Apartmaji Veverica Rogla

Slovenija Štajerska Rogla Hudinja 108, Vitanje

Cena po dogovoru

Zimska pravljica za najboljšo ceno!
Pridite v apartmajske koče Veverica na Rogli, ki so zelo blizu smučišča Planja na Rogli, kjer se boste odpočili, naužili sveže zdravilne klime, ter v zasneženi pravljici pohorskih planin preživljali čudovite trenutke. KOČE VEVERICA so 2 KM oddaljene od parkirišč na smučišči Plana na Rogli. Nahajajo se na mirni lokaciji, v objemu gozda in narave, kjer se lahko neizmerno zabavate in preživite pravljične počitnice.
Nudimo v najem 2 apartmajev za 7+1 oseb in 2 apartmajev za 4+2 osebe. Skupaj kapacitete 22 osnovnih ležišč + 6 dodatnih ležišč.
V objemu smrekovih gozdov na nadm. višini 1400 m, skoraj na samem smučišču Planja na Rogli, se nahajajo tople, privlačne in pravljične koče Veverica. Tukaj si boste lahko rezervirali vaše prenočišče v toplih in udobnih apartmajih, kjer boste preživljali prijetne trenutke v objemu vaše družine, dragih ali v družbi vaših prijateljev. Nepozabni trenutki in nepozabna okolica apartmajskih koč Veverica na Rogli vam bo ostala še dolgo časa v prijetnem spominu.
Zagotovljena vam je toplota doma preko celega leta, v prijetno ogrevanih apartmajih Veverica na Rogli (ogrevanje na olje). Tukaj lahko prirejate tudi piknike, praznovanja, rojstnodnevne zabave, razne delavnice v naravi, poslovna srečanja in coaching – i, športne priprave, grill party-je na jasi zunaj pred apartmaji na prostoru za piknik. V zimskem času pa vas v bližini vabijo smučišča, Fun Park – snowboard proge in tekaške proge v neposredni bližini. Rogla nudi obilico možnosti za šport in rekreacijo skozi vso leto. Če pa želite izkoristiti razvajanje v termalnih vodah, vas vabijo terme Zreče v dolini, za katere vam nudimo ugodne pakete celodnevnih kopalnih kart.
Izpostavljeno • Nastanitev v lepih, udobnih in sodobno opremljenih kočah s kaminom, žarom, SAT TV, kuhinjsko opremo. • Parkirišče pred apartmaji Veverica – vsak apartma ima zagotovljeni 1 – 2 parkirni mesti. Dostop z avtomobilom do vrat apartmajev.
• Apartmaji Veverica so oddaljeni približno 1,5 km zračne linije od vrha Rogle, 20–25 minut peš hoje, z avtom 3,5 km po cestišču ( 5 minut vožnje z avtom ). Koče se nahajajo na prekrasni jasi, obkrožene z smrekovim gozdom, kjer lahko prirejate nepozabna druženja in zabave. • Po želji in vašem predhodnem naročilu prejmete tudi kupone za popust za smučarske karte na Rogli, kopanje v termah Zreče, karte za adrenalinsko sankališče Zlodejevo.
VSEM GOSTOM APARTMAJEV VEVERICA LAHKO PONUDIMO: - 30% cenejše kopalne karte za bazen in sauno v termah Zreče - 50 % cenejše karte za adrenalinsko sankališče Zlodejevo - Kupone za cenejše smučarske karte – paketi 4, 5 ali 6 dnevnih kart z dodatnimi ugodnimi popusti ( PONUDBA PREKO TIC ZREČE ) - Ob prihodu prejmete dodatno darilo kupone za 10 % popust na vse jedi »A la carte » v Piceriji »Stari trg« Slovenske Konjice ter v gostišču »Smogavc« Gorenje.
PO DOGOVORU VAM LAHKO ORGANIZIRAMO ŠOLO SMUČANJA.
- Darilo dobrodošlice ob prihodu v apartma.
CENIK:
Doplačila:
- Hišni ljubljenčki proti doplačilu 10 EUR/noč ter s predhodnim dogovorom z lastnikom,
- Končno čiščenje 30 EUR,
-Turistična taksa s prijavo in odjavo: 1,5 EUR odrasli na noč, 0,75 EUR otroci na noč
Opis apartmaja za do 7 oseb: pokriti parking, predprostor, dnevna soba, jedilnica, kuhinja, kopalnica z WC, 3x spalnica, terasa, francoski balkon
Opis apartmaja za do 4 osebe: predprostor, dnevna soba, jedilnica, kuhinja, kopalnica z WC, 1x spalnica
OPIS POTI DO APARTMAJEV VEVERICA:
Do apartmajev Veverica se peljete po glavni cesti iz smeri Zreče proti Rogli 12 km do naselja Nune, od naselja Nune še nadaljujete po glavni cesti približno 2 km naprej in na drugem odcepu zavijete levo, kjer so ob cesti smerokazi za apartmaje ; na odcepu je oznaka APARTMAJI VEVERICA. Ko se boste peljali po gozdni cesti približno 1 km, boste na desni opazili več apartmajskih hiš, vi pa po spodnji cesti še nadaljujete vožnjo po privatnem cestišču 600 m najprej čez gozd in nato se pripeljete pred apartmaje Veverica. Skupaj porabljen čas za prevoz iz kraja Zreče do apartmajev Veverica je 24 min.

Spalnice: 3 Kopalnice: 1 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 28 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: AOG-781199

Oprema:

Ponudba:

Pošlji povpraševanje