Apartmaji Tončica

Hrvaška Kvarner Otok Pag Prosika 13, Otok Pag, Hrvaška

Cena po dogovoru

Apartmaji Pag - Apartmaji Tončica se nahajajo v mestu Pag. V svoji ponudbi imajo 3 komfortno opremljene apartmaje. Apartmaji imajo eno ali dve spalnici, kuhinjo z dnevno sobo in jedilnico ter balkon ali teraso s pogledom na morje. Apartmaji so klimatizirani in imajo TV. Gostje lahko uporabljajo zunanji žar in imajo na voljo parkirno mesto. Apartmaji so od morja in plaže oddaljeni 50m, od trgovine 30m, od restavracije 500m in od centra mesta 100m.

Apartma Tončica 1 se nahaja v drugem nadstropju družinske hiše z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, kuhinjo in dnevno sobo ter balkonom s pogledom na morje. V dnevni sobi je kavč, ki ga lahko uporabite kot dodatno ležišče za dve osebi. Apartma je klimatiziran in ima WI-FI.
Apartma Tončica 2 se nahaja tudi v drugem nadstropju naše družinske hiše z dvema spalnicama in eno kopalnico, kuhinjo in balkonom s pogledom na morje in mesto. Obstaja možnost dodatnega ležišča. Apartma je klimatiziran in ima WI-FI internet.
Apartma Tončica 3 se nahaja v pritličju družinske hiše s kopalnico, kopalnico, kuhinjo in zaprto teraso. Obstaja možnost dodatnega ležišča in apartma je idealen za družine z majhnimi otroki. Apartma je klimatiziran in ima WI-FI internet. V ceno je vključeno končno čiščenje, posteljnina, brisače, turistična taksa.

Spalnice: 2 Kopalnice: 2 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 5 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: HMR-599657

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje