Apartmaji Tina - BANJOL

Hrvaška Kvarner Otok Rab Banjol Banjol 147

Cena po dogovoru

Apartmaji Tina se nahajajo v Banjolu na otoku Rabu, tik ob čudoviti peščeni plaži. Gostom je na voljo namestitev v apartmajih za po 4 osebe in v sobah. Apartmaji*** so popolnoma opremljeni, vsak ima dve spalnici (vsaka ima svojo kopalnico), kuhinjo z jedilnico in balkonom s čudovitim razgledom. Apartmaji so prav tako opremljeni s klimami in satTV. Sobe so dvoposteljne (možno tudi dodatno ležišče), vsaka ima svojo kopalnico, hladilnik in balkon s pogledom na morje. Gostitelji vam po dogovoru pripravijo tudi zajtrk. Gostom je na voljo parkirišče, v marini pa imajo tudi možnost priveza za čoln. Objekt je le nekaj metrov oddaljen od čudovite plaže, v bližini pa so tudi restavracije, trgovine, menjalnica, možen pa je tudi najem čolna.

>>> BREZPLAČNA ODPOVED <<<
Vsi lastniki, ki so v svojem oglasu dopisali BREZPLAČNA ODPOVED - "Garantirajo za povračilo akontacije za rezervacijo nastanitve v primeru odpovedi povezane z virusom SARS-Cov2" ali "Omogočajo rezervacijo nastanitve brez akontacije". Prosimo vas, da za več informacij stopite neposredno v stik z lastnikom!

Spalnice: 2 Kopalnice: 2 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 4 gostov Min. nočitev: 2 noč Ura prihoda: Ura odhoda: HMI-045488

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje