Hrvaška Kvarner Otok Krk Njivice Apartmaji Stanić - NJIVICE

Nikola Stanić Nikola Stanić

Apartmaji Stanić - NJIVICE

Hrvaška Kvarner Otok Krk Njivice Gromačine 1

Cena po dogovoru

Lepo urejeni apartmaji Stanić se nahajajo v Njivicah, v naselju Kijac, le nekaj minut hoje do Rajske plaže, ki je dostopna tudi z avtom in ima veliko brezplačno parkirišče tik ob morju. Prijazni lastniki nudijo namestitev v dveh sodobno opremljenih apartmajih - AP 2+2 in AP za 6 oseb.
Apartma A1 je primeren za 6 oseb, ima 2 spalnici z zakonsko posteljo, manjšo enoposteljno sobo in dodatno ležišče v dnevni sobi. Apartmaju pripadata velika pokrita terasa in ena manjša terasa.
Apartma A2 je primeren za 2+2 osebi, ima spalnico z zakonsko posteljo, ležišče za dve osebi v dnevnem prostoru in teraso
Studio apartma A3 je primeren za 2+1 oseb in se nahaja v pritličju. Pohvali se lahko z veliko teraso z naravno senco, ki vas bo odlično zaščitila v najbolj vročih dneh.
Soba S1 je primerna za dve osebi in ima svojo kopalnico ter veliko teraso, kjer lahko gostje uživate v sončnem zahodu.
Vsi apartmaji imajo lepo opremljeno kopalnico, kuhinjo z vsem pripomočki, televizijo in dostop do interneta. Zagotovljeno parkirišče ob hiši in souporaba žara na vrtu. Hišni ljubljenčki so dobrodošli po predhodnem dogovoru.
Cene najema apartmajev se v sezoni gibljejo do 20 EUR/osebi. Cene so odvisne od število oseb in termina najema.
Obiskovalcem ApartmajevDirekt nudijo dodatne popuste pri najemu studio apartmaja (na primer mesec dni najema izven sezone za 500 €) in najem dvoposteljne sobe izven sezone že za 10 €/osebo na noč.

Spalnice: 2 Kopalnice: 1 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 15 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: WTZ-290292

Oprema:

Ponudba:

Pošlji povpraševanje