Apartmaji Snježana - PELJEŠAC

Hrvaška Dalmacija Južna Dalmacija Pelješac Viganj 199

Cena po dogovoru

Moderni apartmaji Snježana, s čudovitim pogledom na morje, se nahajajo v osrednjem delu Vignja, turističnega raja na zahodnem delu polotoka Pelješac. Do morja je manj kot 50 m. Kompleks je sestavljen iz petih apartmajiev 4 dvosobna in 1 enosobni. Vsak apartma ima ločen vhod, teraso, TV in wi-fi. Apartmaji so locirani neposredno nad lokalno cerkvijo in 50 metrov od glavnega trgovskega in ladijskega pristanišča za Korčulo. Od mednarodno poznanega surf centra Ponta, ki gosti svetovno znana imena, so oddaljeni 500 metrov.
Apartma 1 in 2 + 2: Idealen za veliko družino ali skupino prijateljev. Apartma je namenjen za 6 oseb. Apartma je sestavljen iz treh spalnic, dveh kopalnic, kuhinje in velike terase. Gostom je na voljo zunanji žar in pralni stroj. Apartma 2 je mogoče najeti tudi kot ločen apartma - studio apartma za 2 osebi.
Apartma 3: Primeren za družino ali skupino prijateljev. Apartma je za 4 + 1 osebo. Apartma je sestavljen iz dveh spalnic, kopalnice, kuhinje, balkona in terase. Gostom je na voljo zunanji žar in pralni stroj.
Apartma 4: Idealen za družino ali skupino prijateljev. Apartma je za 4 + 1 osebo. Apartma je sestavljen iz dveh spalnic, kopalnice, kuhinje, balkona in terase. Gostom je na voljo zunanji žar in pralni stroj.
Apartma 5: Primeren za družino ali skupino prijateljev. Apartma je za 4 + 1 osebo. Apartma je sestavljen iz dveh spalnic, kopalnice, kuhinje, balkona in terase. Gostom je na voljo zunanji žar in pralni stroj.

Spalnice: 2 Kopalnice: 1 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 18 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: 14:00 Ura odhoda: 10:00 IJA-587346

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje