Apartmaji Sindičić Krk

Hrvaška Kvarner Otok Krk Punat Ruđera Boškovića 105

Cena po dogovoru

Lastniki se že vrsto let ukvarjajo s turizmom in svojim gostom nudijo popolnoma opremljene apartmaje za 2-7 oseb. Hiša obdana z zelenjem se nahaja v čudovitem mestecu Punat, v mirni ulici. Na voljo sta 2 apartmaja, primerna za 2 do 7 oseb - velikost 85 m2. Apartmaji so od morja oddaljeni samo 5 minut hoje, od centra mesta pa 10 minut.
Vsak apartma ima popolnoma opremljeno kuhinjo, spalnico, posteljnino in brisače, kopalnico, dnevno sobo, pralni stroj, klimo/gretje, Wi-Fi internet, SAT/TV in balkon.
Pred hišo lahko uživate tudi na dodatni terasi s kaminom (grillom). Parkirišče je zagotovljeno - za vsak apartma je na razpolago po eno parkirno mesto. V bližini se nahaja tudi nekaj restavracij in dobro založen supermarket.
Tudi izven sezone nudijo najem po zelo ugodnih cenah - lepo vabljeni!

>>> BREZPLAČNA ODPOVED <<<
Vsi lastniki, ki so v svojem oglasu dopisali BREZPLAČNA ODPOVED - "Garantirajo za povračilo akontacije za rezervacijo nastanitve v primeru odpovedi povezane z virusom SARS-Cov2" ali "Omogočajo rezervacijo nastanitve brez akontacije". Prosimo vas, da za več informacij stopite neposredno v stik z lastnikom!

Spalnice: 3 Kopalnice: 3 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 14 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: VUF-310601

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje