Apartmaji Penzo - Brač

Hrvaška Dalmacija Srednja Dalmacija Otok Brač Vinarska ulica 5, Pučišća

Cena po dogovoru

Apartmaji Penzo se nahajajo v kraju Pučišća, na otoku Braču, v prelepem starem delu mesta, v popolnoma obnovljeni stari dalmatinski kamniti hiši. Hiša je polna lepih detajlov iz kamna, kar je tudi tradicija v Pučišći. Hiša ima čudovit pogled na morje in na center. Na voljo sta 2 apartmaja, studio apartma za 2 osebi in apartma 4+3. Za goste je zgotovljeno tudi parkirišče. Na voljo sta tudi žar in internet. Dovoljenji so hišni ljubljenčki. V bližini so štiri manjše in ena večja plaža, veliko barov, trgovin, restavracij in suvenirnic.
A2 studio: Studio apartma ima 20 m2 površine, z manjšo kuhinjo, veliko udobno posteljo in WC-jem, teraso in klimo. Namenjen je za 2 osebi.
A4+3: Apartma se nahaja v prvem nadstropju hiše in je dvoetažni. Površina je 80 m2. Obsega 2 spalnici, velika kuhinja, dnevni prostor, 2 WC-ja, terasa, klima, SAT TV, pralni stroj, pomivalni stroj. Iz apartmaja je odpira prekrasen pogled na zaliv.

Spalnice: 2 Kopalnice: 1 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 7 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: GTO-202639

Oprema:

Ponudba:

Pošlji povpraševanje