Apartmaji Nina - PAKOŠTANE

Hrvaška Dalmacija Severna Dalmacija Zadar in okolica Pakoštane Put Malenica 14, Drage

od €40 na noč

Apartmaji Nina se nahajajo v malem mestu Draga med Zadrom in Šibenikom samo 100 m od plaže. Mesto Draga je locirano sredi naravnega parka Vransko jezero in v neposredni bližini Nacionalnega parka Kornati, Nacionalnih parkov Krka, Plitvice in Paklenica. Tukaj boste imeli veliko možnosti za enodnevne izlete z ladjicami na bližnje otoke ali gradove. Apartmaji Nina se nahajajo v mirnem delu, 100 m oddaljeni od prekrasnih plaž obkroženih z borovim gozdom, do centra mesta je 600m in do trgovine 200m. Gostom je na voljo tudi parkirišče v senci.
APARTMA 1 = soba z zakonsko posteljo in pomožnim ležiščem v kuhinji, kuhinja, kopalnica s tuš kabino, posoda za hrano in pijačo, hladilnik in zamrzovalnik, SATTV, Wi-Fi, stropni ventilator, souporaba dvorišča 500 m2, možnost koriščenja kamina, tuš tudi pred hišo, lep razgled.
APARTMA 2 , 3, 4, 5 in 6 = soba z zakonsko posteljo, soba s posteljo in pomožnim ležiščem, kuhinja, kopalnica s tuš kabino, posoda za hrano in pijačo, hladilnik in zamrzovalnik, SATTV, Wi-Fi, stropni ventilator, souporaba dvorišča 500 m2, možnost koriščenja kamina, tuš tudi pred hišo, lep razgled.Cena:
A1 A2 A3 A4 (enosobni apartmaji):
Julij, avgust = 55 €/dan
Ostali meseci = 45 €/dan
A5 (enosoben apartma):
Julij, avgust = 45 €/dan
Ostali meseci = 35 €/dan
A6 (dvosoben apartma):
Julij, avgust = 75 €/dan
Ostali meseci = 65 €/dan

Spalnice: 2 Kopalnice: 1 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 23 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: HRL-087321

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje