Apartmaji Manzoni Punat

Hrvaška Kvarner Otok Krk Punat Krčka 57 a

Cena po dogovoru

Lepo urejeni apartmaji Manzoni samo 50 m od morja se nahajajo v mirnem delu mesta Punat s čudovitim pogledom, plažami in sprehajalnimi potmi.
Gostom so na razpolago 3 apartmaji - 1 dvosobni apartma v pritličju z dvema spalnicama in 2 enosobni apartma z 1 spalnico v 1. nadstropju. Vsi apartmaji imajo nadkrite terase za uživanje in sproščanje v vročih dnevih. Opremljeni so s WI-Fi internetom, satelitsko TV in klimo. Našim gostom ponujamo uporabo prostora za grill.
Morje in čudovite prodnate plaže z borovim gozdičkom in različnimi aktivnostmi za otroke in odrasle so oddaljene samo 50 - 100 m od počitniške hiše Manzoni. V ceno je vključena posteljina, brisače, posoda in parkirišče.

>>> BREZPLAČNA ODPOVED <<<
Vsi lastniki, ki so v svojem oglasu dopisali BREZPLAČNA ODPOVED - "Garantirajo za povračilo akontacije za rezervacijo nastanitve v primeru odpovedi povezane z virusom SARS-Cov2" ali "Omogočajo rezervacijo nastanitve brez akontacije". Prosimo vas, da za več informacij stopite neposredno v stik z lastnikom!

Spalnice: 2 Kopalnice: 1 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 14 gostov Min. nočitev: 3 noč Ura prihoda: 14:00 Ura odhoda: 10:00 UUF-340311

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje