Apartmaji I&J Relax Beach - KORČULA

Hrvaška Dalmacija Južna Dalmacija Otok Korčula Kneža 108

Cena po dogovoru

Lepo urejeni apartmaji Ivanka & Jure se nahajajo na Korčuli, v mestu Kneža tik ob morju. Preživite svoj dopust v kamniti hiši s tremi apartmaji in pozabite na vsakdanji stres. V samoti in tišini boste lahko uživali na zasebni plaži pred hišo, kopali pa se boste v kristalno čistem morju, ki je oddaljeno zgolj nekaj metrov od apartmajev. Gostom je na voljo tudi uporaba vrtnega žara. Objekt je na odlični poziciji, ki vam omogoča smučanje na vodi in morsko padalstvo, prav tako pa boste lahko uživali v odličnih rekreacijskih vožnjah s kolesom.

ROZA i ZELENI APARTMA 4+1 -1. nadstropje, meri 52 m2 in ima dve spalnici, kopalnico, klimo, dnevni prostor z balkonom, kuhinjo z jedilnico in delno nadkrito teraso polno zelenja, kar nudi naravno senco. Spalnici imata pogled na morje in klimo, ter sta ločeni od kuhinje.

RUMENI APARTMA 2+1 - Pritličje (24 m2), ima spalnico, kopalnico, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, dve pokriti terasi, ki sta relativno zaščiteni pred direktnimi sončnimi žarki.
Veliki apartma ......... 40 - 90 €/noč
Mali apartma ........... 30 - 65 €/noč

Spalnice: 2 Kopalnice: 1 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 6 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: YYZ-731701

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje