Apartmaji Gligora Mandre

Hrvaška Kvarner Otok Pag Mandre Maunska 17,

od €35 na noč

Lepo urejeni apartmaji Jelena in Tonći Gligora se nahajajo v Mandrah, na otoku Pagu, samo 300 m od prodnate plaže.
V ponudbi imajo tri apartmaje, studio apartma in dve sobi.
Studio apartma 1: studio za dve osebi, 24 m2, 1.nadstropje; spalnica, mini kuhinja in jedilnica v enem prostoru, kopalnica, balkon s pogledom na morje.
Apartma 2: za 4 osebe, 45 m2, 1.nadstropje; dvoposteljna soba z balkonom, triposteljna soba, kuhinja z jedilnico, kopalnica, balkon, satTV, DVD.
Apartma 3: za 4 osebe, 55 m2, 1.nadstropje; dvoposteljan soba z dodatnim ležiščem, kuhinja z jedilnico in sobo (tri ležišča), kopalnica, balkon s pogledom na morje, satTV, DVD.
Apartma 4: za 4 osebe, 38 m2, dvoposteljna soba z dodatnim ležiščem, kuhinja z jedilnico, dodatno ležišče, kopalnica, balkon s pogledom na morje, satTV, DVD.
Soba 2: za 2 osebi, 25 m2, pritličje, spalnica, kuhinja z jedilnico v enem prostoru, dodatno ležišče v jedilnici, kopalnica, terasa.
Soba 2+1: za 2+1 oseb, 35 m2, pritličje, spalnica, kuhinja z jedilnico v enem prostoru, dodatno ležišče v jedilnici, kopalnica, terasa.
Vsem gostom je na voljo uporaba vrtnega žara in parkirišča. Apartmaji so od centra mesta oddaljeni 200 metrov, od mestne plaže pa 300 metrov.
Mandre so odlična destinacija za vse, ki želite miren dopust v čudovitem naravnem okolju in uživanje v kristalno čistem morju.
Vabljeni!

Spalnice: 1 Kopalnice: 1 Ni opremljeno Apartma 0 m2 Vključuje: 24 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: FSX-856095

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje