Apartmaji F&N - PAG

Hrvaška Kvarner Otok Pag Povljana Smokvica 16

od €40 na noč

Lepo urejeni apartmaji F&N se nahajajo tik ob plaži, v Smokvici na otoku Pagu. V ponudbi imajo dva popolnoma opremljena apartmaja za 2+2 oseb (35m2).
Vsak apartma ima teraso s pogledom na morje (7m2), zakonsko posteljo, dodatna ležišča, kopalnico, opremljeno kuhinjo, jedilnico, klimo in TV. Gostom obeh apartmajev je na voljo uporaba vrtnega žara in skupne terase na barki s pogledom na morje. Parkirišče je zagotovljeno.
Najbližja plaža se nahaja tik pod objektom. Prijazni lastnik vabi vse strastne ribiče, da se mu pridružijo pri jutranjem ribolovu.

>>> BREZPLAČNA ODPOVED <<<
Vsi lastniki, ki so v svojem oglasu dopisali BREZPLAČNA ODPOVED - "Garantirajo za povračilo akontacije za rezervacijo nastanitve v primeru odpovedi povezane z virusom SARS-Cov2" ali "Omogočajo rezervacijo nastanitve brez akontacije". Prosimo vas, da za več informacij stopite neposredno v stik z lastnikom!

Spalnice: 1 Kopalnice: 1 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 8 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: 14:00 Ura odhoda: 10:00 UOW-940335

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje