Apartmaji Eugenio Turizem

Hrvaška Dalmacija Severna Dalmacija Dugi Otok Soline 2, Veli Rat

od €53 na noč

Izberite dopust v modernih apartmajih Eugenio Turizam v Solinah na Dugem Otoku, v bližini znane plaže Saharun, ki velja za eno najlepših plaž na Hrvaškem.
Na voljo so studio apartmaji 2+1 z zakonsko posteljo, kuhinjo, stropni ventilator in kopalnico (tuš). Po dogovoru lahko v apartmaje dodajo dodatno ležišče za otroka. Gostom je na razpolago tudi terasa z vrtno garnituro in piknik prostorom.
Vasica Soline se nahaja na severni strani otoka, razvila pa se je okoli čudovitega zaliva. Območje je mirno in tiho, ponaša se s čistim morjem in čudovitimi vonji neokrnjene narave. Zahvaljujoč odlični poziciji, se lahko pohvali z občudovanja vrednimi sončnimi zahodi. Vasica ima market, bar, pomol s privezi za manjše čolne in avtobusno postajo. Restavracije in ostale storitve se nahajajo v sosednjih krajih (5 minut z avtom). Najbližja plaža je Saharun, ki je oddaljena 10 minut hoje od apartmajev. Brbinj, kjer pristane trajekt, je oddaljen 15 minut.

Spalnice: 1 Kopalnice: 1 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 6 gostov Min. nočitev: 3 noč Ura prihoda: Ura odhoda: RKL-204453

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje